Skip to main content

CAPTURA ZILEI. Grăsuţ, gras, grăsan. Cum a ilustrat Pro TV ştirea cu pensiile parlamentarilor

 
Parlamentari pensii PRO TV
Parlamentari pensii PRO TV

Parlamentari pensii PRO TV

Publicitate

Captura zilei vine de la Pro TV. Ştirile Pro TV au ales un mod ironic de a ilustra o ştire: cea în care se prezenta ideea parlamentarilor de a-şi asigura o pensie mai mare, dacă au mai multe mandate.

Parlamentarul cu un singur mandat era ilustrat grafic de un personaj uşor peste media normală de greutate. Pe cel de două mandate se vedea un plus "de prosperitate", în timp ce parlamentarul cu trei mandate depăşea cu mult limita normală de greutate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mizz mizz
    uau! ca sa vezi ce chestie... 6000 de ron, adica 1200 euro. stiu tineri de 27 de ani care fac mai mult si nu-s parlamentari. numai saracii mai pun botu' la ''salariile imense'' din parlament. adevaru-i ca-n sistemul bugetar niciodata nu o sa se duca oameni competenti pentru ca orice ai face ca bugetar tot castigi mult sub un salariu decent. te duci dincolo la munca cea mai de jos si faci 1200, brusc toti se socheaza cand cineva care ar trebui sa fie in fruntea tarii face atat. vreti sa se faca tara bine, atunci asteptati-va sa se bage oameni competenti la varfuri si nu va mai tot minunati atata cand auziti ce salarii au. ganditi-va cat face un CEO competent si apoi puneti-va intrebarea: oare s-ar face el vreodata consilier pe probleme economice in guvern?! Bineinteles ca nu... si apoi mirati-va ca nu e nimeni in stare sa faca un program de guvernare bun. incepem si noi sa gandim putin?
  • nadia nitov nadia nitov
    nu ne ramane decat sa avem grija sa nu prinda niciunul mai mult de un mandat. in primul mandat inca se prefac oameni, la al doilea se obraznicesc, la al treilea deja se cred dumnezei si noi suntem scalvii. cum mai spera ei sa umfle pentru raul facut "decat" 6.000 de lei lunar. asta fara restul indemnizatiilor.
  • Iulian Iulian
    Au spus adevarul. Doar ca in burtile lor nu se afla mancare, ci spagi, bani furati, etc.

Trimite un comentariu

sus