Skip to main content

CENZURAT. Un alt moment de desen cu sânii a fost scos în sezoanele trecute din Românii au talent

 
Teodora Bencea
Teodora Bencea

Teodora Bencea
Tânăra care a mâzgălit cu sânii la Românii au talent. Pro TV a a difuzat imagini în primplan cu pieptul dezgolit al "artistei"

Publicitate

"Pictoriţa" cu sânii de la Românii au talent, din prima zi de Paşte, nu a fost prima "artistă" de acest gen care a apărut pe scena emisiunii încercând să apară în program.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, într-unul din sezoanele trecute, o concurentă a încercat să convingă juriul cu "talentul" ei de a mâzgăli cu pieptul. Momentul a fost însă scos la montaj de conducerea de atunci a staţiei şi nu a apărut pe post.

Un membru al echipei care a lucrat atunci a povestit pentru Paginademedia.ro momentul cenzurat:

Concurenta era cu spatele la juriu, s-a descheiat la cămaşă şi a mâzgălit cu sânii. Ea nu era filmată frontal, ci dintr-o parte. Nu a existat nicio imagine cu sânii filmaţi frontal, în primplan.

În momentul în care concurenta de atunci s-a întors spre juriu, şi-a încheiat numărul şi a fost acoperită, astfel încât să nu i se vadă sânii. (În numărul difuzat aseară, în ziua de Paşte, de Pro TV, pe ecran au fost prezentaţi de mai multe ori, în prim plan, sânii mânjiţi de vopsea ai concurentei).

Echipa de producţie, condusă atunci de Mona Segall, împreună cu managementul de atunci al Pro TV au decis să nu difuzeze momentul pe post.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Ce mai tura-vura, suntem o natie de dezinvolti si de talentati. ProTV-ul se mai poate intrece pe sine numai daca ne prezinta o "artista" care picteaza cu sanii in acelasi timp in care i se face "percutie la fese". Amandoua numere, individual, am inteles ca ar fi amuzante si educative. Probabil impreauna vor fi de doua ori pe atat.
  • Expertul, Expertul,
    @Petrisor, Persoana din fosta echipa condusa De Mona Segal, ne poate spune de ce au fost difuzate pe post imagini cu concurentele de la Dansez pentru tine, in sanii goi? La dansez pentru tine sau in sezoanele trecute romanii au talent, cand echipa de productie a fost condusa de Mona, n-au fost dansuri lascive difuzate pe post?

Trimite un comentariu

sus