Skip to main content

CNA a aprobat licenţa postului Money News, deţinut de Mohammad Murad. Parte din echipa The Money Channel se alătură proiectului. Daniel Apostol, responsabil pe editorial

 
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi acordarea unei licenţe audiovizuale pentru postul Money News, ce va fi făcut de mare parte din echipa The Money Channel.

Publicitate

Postul va fi operat de societatea M&M Channel Bucureşti, societatea în care acţionar majoritar este omul de afaceri Mohammad Murad prin firma Triumf Construct.

Potrivit reprezentanţilor Money News, televiziunea ar urma să fie lansată peste câteva săptămâni.

Potrivit proiectului depus la CNA, postul are o investiţie de 5 milioane de euro, va avea 24 de ore de program zilnic tematic de business, din care mai bine de 90% va fi producţie proprie.

Studiourile Money News sunt amplasate în zona Floreasca, potrivit proiectului televiziunii.

Daniel Apostol va fi coordonator pe partea editorială a postului. „Ne-am propus să continuăm o parte din echipa pe care ne-aţi regăsit în perioada anterioară la o altă staţie (The Money Channel - n.r.), să continuăm într-un demers în care credem”, a spus Apostol în faţa membrilor CNA. Acesta a fost însoţit la prezentare de Constantin Rudniţchi şi Hroia Alexandrescu, ambii parte a echipei The Money Channel.

„Sunt foarte bucuros că lângă mine au venit câţiva oameni cu care în ultimii 3 ani am făcut programe de informare economică, programe de analiză economică şi programe care s-au regăsit într-o grilă a unei televiziuni economice de la care am fi vrut mai multă dedicaţie. (...) Am purtat nişte discuţii de principiu cu alte tipuri de asociaţii patronale cu Camera de Comerţ sau forumuri prezentându-le ideea acestui canal care să sporească ideea de informare prin educare.”, a mai spus Apostol.

Proiectul Money News a fost votat de membrii în unanimitate: Lorand Turoş, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Grila de programe

Grila va avea trei tronsoane principale, potrivit proiectului depus la CNA de reprezentanţii postului:

  • 8.00 - 16.00  - Early view - „Informaţie. Informaţie. Informaţie”
  • 16.00 - 19.00 - Utility view. „Informaţie. Cunoaştere. Iniţiere. Educaţie”
  • 19.00 - 24.00 - Analisys view. „Seara sintezelor. Informaţie. Analiză”

În grila Money News vor fi nume precum Loredana Popescu, Constantin Rudniţchi, Liviu Moldovan, Horia Alexandrescu, Liviu Moldovan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus