Skip to main content

CNA va analiza emisiunea Sinteza zilei în care Eli Roman ar fi fost denigrată

 
eli_roman
eli_roman

Cazul Eli Roman, în atenţia CNA. Consiliului Naţional al Audiovizualului va analiza o ediţie a Sintezei zilei în care jurnalista de la Realitatea TV ar fi fost denigrată. pe lângă sesizări de la telespectatori, CNA a primit şi o reclamaţie din partea unei asociaţii internaţionale a jurnaliştilor, potrivit discuţiilor din cadrul şedinţei.

Publicitate

Subiectul a fost adus în discuţie de Dorina Rusu, membru CNA, cea care a şi condus şedinţa. „Au fost mai multe sesizări în legătură cu o emisiune Sinteza zilei, unde a fost atacată Eli Roman", a spus Dorina Rusu.

Monica Gubernat, membru CNA, a spus că acest subiect ar trebui „să intre în linia normală, conform legii, în 30 de zile”.

Viorel Vasile Buda: „E o autoritate şi cel care sesizează, pentru că e preşedintele Autorităţii Internaţionale a Ziariştilor. Se aşteaptă o reacţie mai rapidă."

În final, s-a stabilit că subiectul va fi discutat atunci când va fi gata monitorizarea emisiunii.

„În timpul emisiunii Sinteza Zilei din 5 aprilie, Mircea Badea şi Mihai Gâdea au introdus un extras dintr-o înregistrare video de la o emisiune recenta a postului Realitatea TV cu intenţia evidentă de a batjocori şi insulta aspectul si personalitatea doamnei Eli Roman„, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Realizatorii de la Antena 3 au făcut comentarii şi gesturi ofensatoare, inclusiv mimând comportamentul unei persoane cu dizabilităţi fizice. Eli Roman a reacţionat la momentul respectiv spunând că a avut o cădere de glicemie. Asociaţia Jurnaliştilor Europeni a avut o reacţie publică. Organizaţia şi-a exprimat „grava sa îngrijorare faţă de abuzul verbal, crud şi insultător” îndreptat, în ultimele zile, împotriva jurnalistului Stelian Negrea şi a soţiei acestuia, Eli Roman, de către realizatorul TV de la Antena 3, Mircea Badea, şi de către directorul aceleiaşi televiziuni, Mihai Gâdea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oli Oli
    lol. Cu ce se ocupa CNA-ul ?!? Voi ați văzut filmulețul ? Cei de la Antena3 au fost foarte blânzi.
  • Mm Mm
    Aaa,nu stiam ce cauta fatuca asta la Realitatea.Deci e nevasta lui Stelian Negrea.

Trimite un comentariu

sus