Skip to main content

CNA va analiza emisiunea X Press, cu Traian Băsescu invitat, pentru atacurile la adresa justiţiei.

 
Jucan, transmisie live
Jucan, transmisie live

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis la începutul şedinţei de astăzi să ceară o monitorizare a emisiunii X Press de la B1 TV, în care Traian Băsescu a fost invitat.

Publicitate

Propunerea a venit din partea lui Valentin Jucan, membru CNA, care a catalogat afirmaţiile lui Traian Băsescu drept grave. „Având acest protocol cu Consiliul Superior al Magistraturii eu doresc să solicit direcţiei de monitorizare un raport de monitorizare pentru emisiunea de aseară de la B1 TV, în care a fost prezent fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.”, a declarat Valentin Jucan.

„Fac referire la două chestiuni. Este vorba despre referirile pe care le-a făcut la adresa Direcţiei Naţional Anticorupţie şi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Nu mă interesează pe mine în mod special la alte servicii (servicii de informaţii - n.r.), dar aceste două instituţii fac parte din acel protocol. De asemenea, au fost făcute declaraţii cum că se fac arestări special în timpul anumitor emisiuni de la anumite posturi de televiziune. Sunt nişte declaraţii pe care ar trebui măcar să le avem în faţă şi să vedem dacă putem să avem o discuţie sau măcar un schimb de documente cu cei de la Consiliul Superior al Magistraturii, pentru că în momentul în care nu orice persoană, ci fostul şef al statului afirmă că se fac arestări pentru anumiţi radiodifuzori şi pentru anumite emisiuni cred că avem o mare problem cu tot ce înseamnă presă şi mai ales cu articolul din legea audiovizualului în care se menţionează că sunt interzise orice fel de ingerinţe în conţinutul editorial, nu că ar avea o legătură direct, dar afirmaţia în sine mi se pare gravă.”, a mai spus Valentin Jucan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    pune, in dreapta, acolo unde scrie Revista presei media, ultimele articole . Sa stiu ce ai postat azi. Ca e varza ala care a facut designul , nu stie User Interface Design
  • lucian lucian
    Dar CNA de ce nu a analizat atacurile la justitie in lunile din urma de la Antena 3 cand mogulul Voiculescu a fost condamnat la un deceniu de inchisoare? Acum Antena 3 prin pseudojurnalistii sai, ca pastorul raspopit Gadea , se erijeaza in aparatori ai justitiei.Asta nu isi aminteste CNA care e acum sluga PSD?Stiu ca voi fi acuzat drept basist.Sunt regalist si atat.

Trimite un comentariu

sus