Skip to main content

De ce nu s-au dus Andra şi Cătălin Măruţă la Antena 1? „Nu ne-au luat pentru că nu ne-am dus". Măruţă: oferte au existat pentru amândoi, în ultima perioadă, pentru Andra, extrem de insistente

 
Andra
Andra

De ce nu s-au dus Andra şi Cătălin Măruţă la Antena 1? "Nu ne-au luat pentru că nu ne-am dus. Ei şi-au dorit", a spus Cătălin Măruţă într-un interviu postat de jurnalistul Radu Buzăianu pe blog.

Publicitate

Cătălin Măruţă:

"Ofertele au existat pentru amândoi, de-a lungul timpului, nu doar o dată. În ultima perioadă, pentru Andra, extrem de insistente.

Nu suntem ipocriţi şi pentru noi sunt importanţi banii. Dar mai important e să fac parte dintr-un loc în care mi-am dorit toată viaţa să lucrez. Visul meu a fost să fiu la Pro TV. Nu pot să mă schimb pentru mai mulţi bani."

La întrebare a răspuns şi Andra: "Primul instinct e să pleci. Că te gândeşti la bani. Poate asta însă, ne diferenţiază de alţii."

Ce-ai fi putut să faci Cătălin la Antena 1?

Cătălin Măruţă: Au fost mai multe propuneri. Ideea e că nu banii sunt totul. Eu m-am mai trezit în locuri nepotrivite. Cum a fost la Realitatea TV.

"Profesional suntem mulţumiţi. Suntem apreciaţi", a spus Andra.

"Eu i-am spus Andrei, am 37 de ani. Mă văd muncind până la 40 de ani. După care vacanţă toată viaţa. Mai am trei ani de tras", a mai declarat Măruţă.

Interviul, pe blogul lui Radu Buzăianu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Apoi restul vietii pe spatele Andrei, doar e cantareata si face bani :v

    Are 37 de ani.
  • Iulian Iulian
    In jur de 15 mii/euro.
    Asta era salariul 2014, dar acum ca au scazut veniturile ProTV cred ca sufera de taierea salariului, de acolo vine si vorba: 3 ani de tras in Televiziune.
  • Iulian Iulian
    N-are cum sa nu performeze ANDRA, pe Maruta il inteleg, dar ea niciodata. Andra mereu face audienta pe unde merge, de exemplu daca este invitata in emisiunea sotului, el o depaseste pe Simona Gherghe, dar daca ea este absenta, este sub Simona, intelegi?

    P.S.: Cei de la Antena o vor pe Andra pentru "Romanian Idols" - 2016/2017, depinde de banii pentru a face emisiune :)
  • bing bing
    cat ia maruta ?
  • Zic adevarul Zic adevarul
    Nu e chiar asa. La antena1 ai salarii fabuloase cat timp performezi si esti numarul unu. Sau oricum se așteaptăasta de la tine ori, sa fim seriosi, au fost n exemple cu oameni mutati de la pro la a1 DEGEABAAAAAA. E un risc urias pt ca salariul de zeci de mii de euro e taiat si tu scos de pe post imediat dacă te scufunzi. Si cam asta patesc toti la acel post mereu prafuit. Astia doi sint prevazatori si bine fac.
  • Alooooooooo Alooooooooo
    "Mai am trei ani de tras”
    Inca 3 ani de "MaMaruta" ?
  • pArA pArA
    Norocul lui Maruta e ca e casatorit cu Andra ... PRO-ul isi permite sa scape de Maruta , dar cu Andra e alta mancare de peste.
  • Iulian Iulian
    Sa vedem atunci cand Sefii PROTV vor reduce salariile, Maruta, pe zvonuri ar lua 15.000E, cand va ajunge salariul lui la 5.000E, ce va mai zice? Va regreta oferta Antenei de 30.000E:))

    Oricum, sper sa nu apara la niciuna, nici la ProTv, nici la Antena 1, ar strica din "imaginea" lor pe care o au.

Trimite un comentariu

sus