Skip to main content

Galele live Românii au talent debutează pe 8 mai într-un decor ca în versiunea din Marea Britanie. Studioul, mutat oficial din Buftea

 
Romanii au talent 2015
Romanii au talent 2015

Show-ul Românii au talent intră în 8 mai în faza galelor live, într-un nou decor. În plus, începând cu acest sezon, show-ul va fi filmat în Ştefăneşti, într-unul dintre studiourile Kentauros Media, în locul studiourilor Buftea, în care erau filmate show-urile Pro, după cum paginademedia.ro a anunţat luna trecută AICI.

Publicitate

Din cele câteva sute de concurenţi prezenţi la preselecţii, 60 vor merge mai departe în semifinalele competiţiei, fiind aleşi de către juraţi.

Pentru prima dată, decorul Românii au talent se aliniază celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, anunţă reprezentanţii Pro TV. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente, mai anunţă aceştia.

Sezonul acesta va avea cinci semifinale Românii au talent, care vor prezenta câte 12 concurenţi. În finala show-ului vor ajunge 3 concurenţi din fiecare semifinală: doi aleşi de public şi unul ales de către juraţi, dintre concurenţii clasaţi pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

„Suntem pregătiţi ca, începând cu 8 mai, să le oferim telespectatorilor continuarea live a celui mai urmărit show de divertisment realizat vreodată în România. Fiind deja la cel de-al cincilea sezon, putem spune că avem în spate o istorie de popor talentat. În semifinalele competiţiei pregătim foarte multe surprize, dar şi o promisiune: vom aduce emoţia la cote uluitoare!”, a declarat Dan Alexandrescu, producătorul executiv Românii au talent.

Pentru fiecare semifinală live, echipa de producţie va folosi 14 camere full HD, multă tehnologie şi suprafeţe de ecrane led, ecranul principal de 10x5 metri fiind cel mai performant din ţară la momentul actual, mai anunţă postul.

Adrian Batista, regizorul Românii au talent: „Din punct de vedere regie, promit că anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atât ca regie şi scenariu, cât şi ca scenografie, grafică şi jocuri de lumini, care se îmbină perfect cu poveştile concurenţilor. Aceştia au venit cu idei inedite şi surprinzătoare pentru semifinale, care reprezintă o adevărată provocare pentru echipă în ceea ce priveşte punerea în scenă. Echipa de producţie şi cea de creaţie nu încearcă să cosmetizeze ideile concurenţilor. Tot ce facem este să le oferim suport creativ şi logistic, pentru ca fiecare să-şi pună în scenă planul şi să se poată prezenta cu şanse egale în faţa publicului. Mă bucur foarte tare că cei selectaţi de juriu ne-au surprins cu numere spectaculoase, care presupun scenografie, grafică, recuzită, costume, având fiecare câte un pachet complet!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Galele „live”.
  • Iulian Iulian
    Veste buna era daca pleca Raduleasca, pacat!

Trimite un comentariu

sus