Skip to main content

Încep preselecţiile pentru noul sezon X Factor, cu acelaşi slogan: "Mai mult decât voce!"

 
X Factor Razvan Simion si Dani Otil
X Factor Razvan Simion si Dani Otil

Postul Antena 1 anunţă deschiderea preselecţiilor pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor. Show-ul de divertisment, care va intra pe post în toamna acestui an, merge pe vechiul slogan: "Mai mult decât voce!".

Publicitate

Echipa emisiunii X Factor va căuta talente din zona muzicală în opt oraşe, în perioada 26 aprilie - 16 mai. Prima oprire va fi în această sâmbătă la Craiova, iar ultima în Chişinău.

"Cei care nu se vor putea prezenta într-unul din oraşele în care se organizează preselecţii pot veni direct la Bucureşti, pe 10 mai", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Dani Oţil, unul dintre prezentatorii X Factor:

”Promitem că anul acesta, eu şi Răzvan (Răzvan Simion - n.r.) mergem personal după cei care au factorul X. Ajungem în toate cătunele şi chiar şi în vârf de munte dacă e nevoie pentru a-i găsi personal pe cei care până acum nu au avut curaj sau motivaţie să vina în show."

Înainte de preselecţii, cei interesaţi să urce pe scena emisiunii de la Antena 1 trebuie să completeze un formular disponibil pe site-ul oficial al competiţiei, xfactor.a1.ro/casting.

Vocea României, show-ul concurent de pe Pro TV, a dat startul preselecţiilor în urmă cu două zile, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Lista completă a oraşelor în care vor avea loc preselecţiile X Factor este disponibilă pe site-ul oficial al emisiunii, xfactor.a1.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus