Skip to main content

Jeremy Clarkson şi-a anulat participarea la emisiunea de satiră Have I Got News For You, difuzată de BBC

 
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, şi-a anulat participarea la emisiunea de satiră Have I Got News For You, pe care ar fi trebuit să o prezinte în calitate de invitat special, la sfârşitul lunii aprilie, scrie Mediafax, care citează bbc.com.

Publicitate

Starul britanic ar fi trebuit să prezinte ediţia din 24 aprilie a acestei emisiuni de satiră. Aceasta ar fi trebuit să fie prima apariţie într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson după difuzarea de către BBC, pe 8 martie, a celui mai recent episod din Top Gear.

De-a lungul timpului, Jeremy Clarkson a mai prezentat de câteva ori emisiunea "Have I Got News For You".

Jimmy Mulville, managerul general al companiei care produce emisiunea, spune că Jeremy Clarkson ar putea să revină în calitate de invitat special în acest show TV umoristic în a doua jumătate a acestui an.

"După o perioadă de gândire, Jeremy Clarkson a decis să nu prezinte «Have I Got News For You». Îl aşteptăm să revină în calitate de prezentator în a doua parte a anului", a spus Jimmy Mulville.

Noul sezon al acestei emisiuni de satiră va debuta vineri şi îl va avea ca prezentator special pe actorul Daniel Radcliffe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus