Skip to main content

Lecţii de viaţă, mutat din grilă de Pro TV după doar două ediţii

 
lectii de viata
lectii de viata

UPDATE. Oficialii Pro TV au confirmat pentru paginademedia.ro că emisiunea nu va ai fi mâine în grilă, fără a da alte detalii. Pe de altă parte, pe portalul Port.ro, La Măruţă va reveni de mâine pe tronsonul său 17.30 - 19.00, în timp ce Lecţii de viaţă a fost mutat pe tronsonul 16.00 - 17.00.

Publicitate

Emisiunea Pro TV "Lectii de viata", care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19.00, va fi mutata din intervalul orar 18-19.00, potrivit informatiilor HotNews.ro.

Reamintim că emisiunea Lecţii de viaţă, un fake reality, a avut un start slab în audienţe, ajungând să afecteze şi ratingul Ştirilor Pro TV.

A doua ediţie Lecţii de viaţă a fost urmărită de 670.000 de români din întreaga ţară în fiecare minut, cu 100.000 sub ediţia de luni. Pro TV a fost pe locul doi, mult în urma Antenei 1, care avea cu Acces Direct o audienţă dublă: peste 1,3 milioane de români.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Era de asteptat sa se intample asta. Au stricat si programul stirilor, si pe cel al emisiunii lui Maruta. Au pierdut de 2 ori audienta.
  • geo geo
    Ce deștepti și inteligenți mai sunt cei de la Protv.
    Oare cine a primit penalizari pentru această gafă cu ora 18.00...că doar nu șefimea...
  • PENIBIL - Iulian PENIBIL - Iulian
    Citeste aici mai bine:
    http://www.paginademedia.ro/2015/04/lectii-de-viata-mai-slab-ca-la-prima-editie-surpriza-serii-serialul-turcesc-de-pe-acasa-a-batut-stirile-pro-tv-si-observatorul-stirile-pro-tv-au-furat-startul-cu-patru-minute/
  • criss criss
    Constantin Film ar trebui sa fie inlaturat, sunt numai amatori acolo, astia vor ingropa ProTV. Se pare ca ei vor face si Masterchef
  • Iulian Iulian
    Ce gluma buna. Si ce audienta face reluarea? Nu bate nici Mireasa pentru fiul meu cand este in reluare.

    Cat despre ProTV pentru marirea audientei ar putea baga filme care sunt difuzate sambata si duminica
  • Noua emisiune de la Pro Tv, ratinguri mult sub asteptari!
    […] paginademedia.ro, emisiunea “Lectii de viata” a fost mutata pe tronsonul orar 16:00 – 17:00, din pricina […]
  • lucian lucian
    Constantin pare sa se specializeze in emisiuni care sa reziste doua editii. Cred ca ar merita ca Pro TV sa dea firmei Constantin sa produca si Vocea Romaniei si Masterchef ca sa vedem cum se pot ingropa niste emisiuni bune in doar doua editii.
  • ștefan ștefan
    Aloooo ce faceți experimente pe telespectatori?
  • PENIBIL PENIBIL
    Daca vor sa se bata de la egal la egal cu Antena 1, mai bine muta serialul "Puterea destinului" de pe Acasa pe Pro TV, pe intervalul 18:00-19:00.
  • Florin Florin
    nu e asta problema, dar ce fac? bag La Maruta in loc? :)) Mai bine asteptau pana saptamana viitoare si puteau sa bage Iisus din Nazaret sau alte chestii de gen.

Trimite un comentariu

sus