Skip to main content

Mădălina Puşcalău lansează cartea "Înfruntarea finală", volumul scris după confruntarea dintre Iohannis şi Ponta

 
Madalina Puscalau, carte Infruntarea finala
Madalina Puscalau, carte Infruntarea finala

Mădălina Puşcalău, fosta realizatoare a postului B1 TV, jurnalista care a moderat confruntarea finală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, revine în atenţia publicului, după câteva luni de absenţă, cu lansarea unei cărţi.

Publicitate

Jurnalista a publicat astăzi pe Facebook coperta volumului său despre evenimentul din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, scrie Realitatea.net. În postarea de pe reţeaua de socializare, Puşcalău nu a oferit detalii despre conţinut sau despre momentul lansării.

Cartea care îi poartă semnătura se numeşte Înfruntarea finală, cu subtitlul Culisele confruntării Klaus Iohannis - Victor Ponta şi alte reţete din bucătăria politicii dâmboviţene.

CONTEXT. În decembrie 2014, jurnalista Mădălina Puşcalău a demisionat de la postul B1 TV, unde realiza emisiunea Bună seara, România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Postul are o problema de management, pentru ca persoane cu decizie in orientarea editoriala au atitudini, care nu au legatura cu normalitatea unei redactii. Sunt foarte multe de spus, foarte multe lucruri frumoase, care au fost distruse acolo, dar chiar nu vreau sa dau informatii din interior, pentru ca ar fi impotriva modului in care sunt eu”, declara realizatoarea TV, la momentul respectiv, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danaaa danaaa
    coperta e senzationala : ))
  • Iulian Iulian
    Exista oameni prosti sa cumpere asa ceva?:)))
    Confruntare finala: Iohannis a castigat, Ponta a pierdut. "Astept 20 de lei pentru aceasta propozitie, ca de, sunt scriitor" .:))))))))))))
  • george george
    Doamna Pușcalău abia daca poate da o declaratie corecta logic si gramatical. Asa zisa carte va sta pe acelasi raft cu volumele lui Copos.

Trimite un comentariu

sus