Skip to main content

Mihai Gâdea, acelasi discurs si pe scena New York Festivals: glume cu „dictatorul Băsescu”. Premiul, dedicat lui Dan Voiculescu, cel care face închisoare pentru „libertatea cuvântului”

 
Antena 3_traian Basescu
Antena 3_traian Basescu

Mihai Gâdea a avut la decernarea premiilor New York Festivals acelaşi discurs pe care îl are seară de seară la postul pe care îl conduce. Prezent la festivitatea din Las Vegas, Mihai Gâdea a vorbit despre „fostul dictator Traian Băsescu” şi a dedicat premiul primit pentru o campanie a Observatorului lui Dan Voiculescu, „care acum este în închisoare pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului şi pentru libertatea noastră”, a spus realizatorul emisiunii Sinteza zilei.

Publicitate

Referitor la „fostul preşedinte, dictatorul Traian Băsescu”, Gâdea a spus în faţa celor prezenţi la eveniment o glumă despre propagandă şi manipulare. Mai exact, despre Napoleon care a călătorit în timp şi a vizitat SUA, Rusia şi România, unde a stat de vorbă cu preşedintele fiecărei ţări. În România, „la finalul vizitei sale, Napoleon Bonaparte a spus fostului preşedinte, dictatorul Traian Băsescu: domnule preşedinte, trebuie să admit: dacă aş fi avut mass-media dumneavoastră, televiziunile, cotidianele şi propaganda de care aţi beneficiat, nimeni, dar nimeni nu ar fi aflat că am pierdut bătălia de la Waterloo.” (VIDEO integral, AICI)

Postul de televiziune a fost premiat cu argint pentru campania „Generaţia pierdută” a Observatorului Antenei 1, program produs de redacţia de ştiri Antena 3, potrivit postului de ştiri. Premiul a fost acordat în cadrul secţiunii „Best News Documentary/Special”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Trist e ca sunt o gramada de romani care pun botul la ******* care il mananca acesti mascarici in frunte cu Gadea ...

    Premile sunt cumparate la pachet de Felix , de mult timp , asa se vand premiile astea in avans , o sa vedeti ca probabil vor mai lua si la anul , daca va mai exista Antena pana atunci sau daca vor mai exista aceste premii "no name" ...
  • andy andy
    Banii dati pe la atatea festivaluri mai bine îi investeau in HD si resurse umane,rezultatul acestor investitii ar fi fost televiziunea de calitate.Insa cred ca cer prea mult :))
  • mihai,sighet mihai,sighet
    La A 3 ,Gadea si tovarasii lui , nu sunt jurnalisti ci niste nevertebrate (taratoare) care ling un puscarias notoriu , care a furat din banii statului (ai nostri)!!!
  • geo geo
    Gâdea chiar așa gîndește ori repetă papagalicește mesajul acesta vechi de îndobitocire...ptr ca toata lumea din România cam stie de ce a ajuns Felix la închisoare...în niciun caz ”pentru că a luptat pentru libertatea cuvântului”...
  • ștefan ștefan
    Cît au plătit pentru acel premiu?
  • alex alex
    La ce sa te astepti de la acesti oameni . Mi-ar fii rusine sa ma laud cu asemena premii .
    Au avut si anul asta banuti de dat ( pana cand oare ?)

Trimite un comentariu

sus