Skip to main content

Orlando Nicoară şi Liviu Dumitraşcu lansează agenţia digital 1616

 
1616
1616

Orlando Nicoară, fost director al Mediafax Group şi Liviu Dumitraşcu, fondator al eJobs.ro au lansat agenţia digital 1616.ro.

Publicitate

“După 16 ani de online, sperăm să urmeze cel puţin încă 16 la fel de spectaculoşi”, se justifică numele pe site-ul de prezentare a companiei.

Potrivit site-ului companiei, agenţia digitală oferă servicii de consultanţă, analiză şi audit, digital design, mobile design, e-commerce şi online advertising.

Orlando Nicoară şi Liviu Dumitraşcu au lansat, în urmă cu câteva luni, şi hub-ul WeLoveDigital, destinat antreprenorilor online, după cum Paginademedia.ro a scris aici. De altfel, sediul agenţiei 1616 este în hub-ul lansat de cei doi.

Citeşte şi:

Orlando Nicoară a lansat un hub pentru antreprenori online, împreună cu Liviu Dumitraşcu, fondatorul e-jobs. Cât costă un biroul în noul hub

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • www.nupotsamadestainui.com www.nupotsamadestainui.com
    o noua firma care practic nu face nimic. iti da un scaun si te invita sa belesti ochii pe slack :) chipurile ca te integreze intr-o ceva. hai ba fratilor sa facem un pachet de scobitori si sa-l vindem. sa producem ceva. terminati cu vrajeala. foarte bine punctata faza cu siteurile, cu designul lor. niste basini cu un parallax de toata jena
  • daria daria
    si-a luat banii grosi pe ….drepturi de autor, i-a dat in gat pe toti la dna incepand cu sarbu si acum isi vede linistit de viata, deschide afaceri una dupa alta….
  • gigi gigi
    grafica siteului e versiunea finala? arata a un mockup facut pe genunchi.
  • cristi cristi
    Mai era o agentie cu numele format din cifre... :) Apropo, mai exista?

Trimite un comentariu

sus