Skip to main content

PRESA DE AZI. Ion Iliescu şi Academia Infractorilor pe prima pagină a ziarelor de azi

 
EvenimentulZilei-24-04-2015
EvenimentulZilei-24-04-2015

EvenimentulZilei-24-04-2015

Publicitate

PRESA DEA ZI. Interviul acordat de Ion Iliescu pentru Der Spiegel şi „Academia infractorilor” sunt subiectele ce ţin prima pagină a ziarelor de astăzi. Caricatura  zilei vine de la Evenimentul zilei, iar România liberă titrează : Academia interlopului Ţâţă, spaima Europei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Interviul acordat de fostul preşedinte, Ion Iliescu, publicaţiei Der Spiegel este pe prima pagină din Evenimentul zilei de astăzi: Iliescu se autodenunţă: a aprobat o închisoare CIA în România.

Tilul este însosţit de o caricatură  a lui Ion Iliescu, în care fostul preşedinte poartă o căciulă de bufon şi o cravată inscriptionate cu simbolul comunist, secerea şi ciocanul, pe un fundal roşu. În imagine, Iliescu ţine în mână un pistol, de pe ţeavă căruia iese un steguleţ roşu pe care scrie CCR.

                Evenimentul Zilei abordează subiectul Academiei Infractorilor: EVZ a descoperit bazele de antrenament ale “Academiei Infractorilor Români”.

Subiectul interviului acordat de Ion Iliescu în Der Spiegeleste abordat în România liberă sub titlul: Ce urmăreşte Iliescu în scandalul închisorilor CIA?

Jurnalul Naţional a ale pentru astăzi un subiect despre părinţi. Mai exact, Părinţii-cloşcă ameninţa viitorul propriilor copii titrează publicaţia trustului Intact.

De la 1 ianuarie 2016, cartea românească ar putea avea una dintre cele mai mici taxe pe valoare adăugată, anunţă Jurnalul Naţional pe prima pagină sub titlul: Stimulente pentru lectură

După ce săptămâna trecută l-a avut pe Toma Caragiu, Adevărul de Weekend continuă cu un nou „vinovat de umor calificat” - Amza Pellea: Ambasadatorul Olteniei.

„Academia infractorilor”  e şi pe prima pagină în Adevărul de Weekend, sub forma unei trimiteri: “Academia Infractorilor Români” a speriat Vestul

Ziarul Click! anunţă că Gina Pistol l-a vizitat pe Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, în arest la domiciliu, deşi vedeta apare ca fiind la show-ul Ferma Vedetelor de la Pro TV: Gina Pistol şi-a serbat ziua la Cocoş în arest.

Gazeta sporturilor de astăzi titrează Duelul trofeelor.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Adevarul-24-04-2015
  • Click-24-04-2015
  • EvenimentulZilei-24-04-2015
  • GazetaSporturilor-24-04-2015
  • JurnalulNational-24-04-2015
  • RomaniaLibera-24-04-2015
  • ZiarulFinanciar-24-04-2015
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus