Skip to main content

Prima reacţie a lui Jeremy Clarkson după ce a fost concediat de la Top Gear

 
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson

Foto: bbc.com
Foto: bbc.com

Publicitate

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, a avut prima reacţie legată de incident şi de concedierea sa, notează Mediafax, care citează BBC.

”Mulţumiri din inimă tuturor celor care mi-au scris să îmi spună cât de mult le voi lipsi de la Top Gear. Este mult mai puţin faţă de cât voi simţi eu dorul de a fi acolo”, a scris Clarkson într-un articol pentru The Sun.

Fostul prezentator de la BBC nu a mai adăugat nimic despre incident.

CONTEXT. BBC a decis, pe 25 martie, să nu reînnoiască contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC, potrivit unui anunţ făcut la momentul respectiv de Tony Hall, directorul general al corporaţiei britanice de media.

Potrivit bbc.com, este de aşteptat ca show-ul "Top Gear", unul dintre cele mai apreciate şi populare programe difuzate în Marea Britanie, la televiziunea BBC Two, să continue şi fără Jeremy Clarkson.

Nu a fost încă stabilit dacă James May şi Richard Hammond, coprezentatori ai Top Gear alături de Jeremy Clarkson, vor continua să realizeze această emisiune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    si care este incidentul???? asta era backgroundul...jfc...varzaaaa
  • Iulian Iulian
    Cui ii pasă?

Trimite un comentariu

sus