Skip to main content

Pro TV îşi cere scuze pentru condamnatul de la Românii au talent şi în emisiunea La Măruţă

 
la maruta  (1)
la maruta (1)

Pro TV îşi cere scuze şi pentru momentul de la Românii au talent, când a avut un concurent - Andrei Grigoriu - fost condamnat pentru complicitate la crimă, care le declarase juraţilor că fusese pedepsit doar pentru „tăinuire”.

Publicitate

În realitate, acesta ar fi fost condamnat pentru complicitate la uciderea unei tinere din Timişoara pe nume Erica. Grigoriu ar fi ţinut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui – Constantin Lungu – i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

După aceste dezvăluiri a pornit un adevărat bulgăre, fiind preluat de diferite surse de ştiri şi de bloguri. Jurnalista Simona Tache a scris pe blog o postare dură despre acest caz, cu titlul, Pro TV, aşteptăm explicaţii şi foarte multe scuze.

Mai mult, astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să se autosesizeze în legătură cu acest caz şi să ceară o monitorizare pe care urmează să o analizeze săptămâna viitoare.

Astăzi, Pro TV, la trei zile după ce a început scandalul, şi-a cerut scuze publice şi a anunţat că l-a eliminat pe Andrei Grigoriu din cadrul show-ului. Mai mult, astăzi, mama fetei ucise a fost invitată în emisiunea La Măruţă. În tot timpul cât mama tinerei a fost prezentă în emisiune (în jur de 30 de minute), pe ecran a fost afişat mesajul „Pro TV regretă momentul de la Românii au ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Omul este în libertate, nu știm dacă acuzațiile sunt adevărate.
    Unii oameni sunt condamnați o viață pentru lucruri pe care poate nici nu le-au făcut.
  • Andreea Andreea
    Emisiunea nu mai este la fel ca inainte. Nici concurentii nu mai sunt de acelasi calibru in ceea ce priveste talentul, precum in editiile anterioare.
  • Florin Florin
    suna ca o premiera in Romania. nu mai stiu de vreun caz in care vreo televiziune sa isi ceara scuze pentru ceva fara ca sa fie obligata de CNA sau altcineva.
  • Iulian Iulian
    De cand e Raduleasca asta parca ProTv-ul e tot mai "curvistin"

Trimite un comentariu

sus