Skip to main content

Profitul Facebook, în scădere. Numărul utilizatorilor a crescut la 1,44 miliarde de persoane

 
Mark Zuckerberg Facebook
Mark Zuckerberg Facebook

Profitul reţelei de socializare Facebook a scăzut cu 20% în primul trimestru din 2015, la 512 milioane de dolari, dar a depăşit estimările analiştilor, scrie Agerpres, care citează BBC.

Publicitate

Pe de altă parte,  numărul de utilizatori a ajuns în martie la 1,44 miliarde, 87% dintre aceştia accesând serviciile Facebook de pe smartphone-uri sau alte dispozitive mobile, relatează BBC.

Numărul utilizatorilor care au accesat serviciile Facebook de pe smartphone-uri sau alte dispozitive mobile cel puţin odată pe lună a crescut în perioada ianuarie-martie 2015 cu 24%, la 1,25 miliarde.

"Am înregistrat un început de an solid", a afirmat şeful şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Veniturile din publicitate au înregistrat un avans de 46%, la 3,32 miliarde de dolari, aproximativ 70% din aceste venituri provenind din publicitatea pe dispozitive mobile. Veniturile totale, afectate de fluctuaţiile de curs valutar, au crescut cu 42% în perioada ianuarie-martie 2015, la 3,54 miliarde de dolari, de la 2,50 miliarde de dolari în perioada similară din 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Înapoi la argument, cu Teodor Baconschi | din viata punct ro
    […] lui Baconschi, „Facebook. Fabrica de narcisism“), ci şi mulţi bani în conturile unora. Este o afacere de miliarde de dolari, cine poate nega asta?, şi un instrument perfect de […]

Trimite un comentariu

sus