Skip to main content

RCS&RDS ar putea numi săptămâna aceasta un nou CEO, în locul lui Alexandru Oprea

 
rcs rds
rcs rds

Compania RCS&RDS şi-ar putea numi în această săptămână un succesor pentru Alexandru Oprea, CEO-ul care a pus capăt brusc şi fără explicaţii unei perioade de 18 ani în care a condus operatorul de cablu, scrie Ziarul Financiar, în ediţia de astăzi.

Publicitate

Numirea ar putea avea loc în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, care este programată pentru data de 30 aprilie şi pe agenda căreia figurează şi revocarea/alegerea/realegerea unor membri ai consiliului de administraţie.

Potrivit publicaţiei de business editată de Mediafax Group, pe piaţă sunt vehiculate doar două nume din echipa actuală de manageri a RCS&RDS atunci când vine vorba de numirea unui succesor pentru poziţia de director general. Este vorba de Serghei Bulgac, care lucrează pentru RCS&RDS încă din 2003, şi de Valentin Popoviciu, care face parte din echipa RCS&RDS de 17 ani.

Serghei Bulgac ocupă funcţia de vicepreşedinte pentru operaţiuni financiare în cadrul grupului RCS&RDS.

Iar Valentin Popoviciu deţine funcţia de director de dezvoltare al operatorului de cablu. Acesta din urmă lucrează pentru RCS&RDS din 1998, iniţial ca branch manager, şi a ajuns în timp unul dintre cei mai importanţi manageri din echipa de conducere a companiei lui Zoltan Teszari, mai scrie ZF.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Nu scriu pentru ca este la stadiul de zvon lansat de siteuri apartinand/apropiate angajatilor intact.
    Asta nu inseamna ca este o stire imposibila, dar o asemenea tranzactie, in care liderul pietei de distributie TV cumpara liderul posturilor TV este foarte complexa si implica o analiza a celor de la Concurenta, analiza care nu cred ca va fi in favoarea aprobarii acestei tranzactii fara impunerea unor masuri speciale.
  • Iulian Iulian
    RCS&RDS cumpara PROTV S.R.L., de ce nu scrieti?

Trimite un comentariu

sus