Skip to main content

Reacţia Mihalei Rădulescu în cazul condamnatului de la Românii au talent: „Regret că m-a păcalit şi nici eu nu-i iert un astfel de păcat”

 
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Astăzi a fost rândul Mihaelei Rădulescu să reacţioneze în cazul condamnatului din ediţia trecută de la Românii au talent, subiect amplu dezbătut în presă în această săptămână.

Publicitate

„Shit happens... Iata comunicatul oficial al PRO TV, cu privire la baiatul ala talentat, dar mincinos . Regret ca m-a pacalit si nici eu nu-i iert un astfel de pacat....”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în ediţia de săptămâna trecută a show-ului de la Pro TV a participat un fost condamnat pentru complicitate la crimă, care le-a declarat juraţilor că a fost pedepsit doar pentru „tăinuire”.

În realitate, acesta ar fi fost condamnat pentru complicitate la uciderea unei tinere din Timişoara pe nume Erica. Grigoriu ar fi ţinut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui – Constantin Lungu – i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

Jurnalista Simona Tache a scris pe blog o postare dură despre acest caz, cu titlul, Pro TV, aşteptăm explicaţii şi foarte multe scuze.

Mai mult, astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să se autosesizeze în legătură cu acest caz şi să ceară o monitorizare pe care urmează să o analizeze săptămâna viitoare.

Astăzi, Pro TV, la trei zile după ce a început scandalul, şi-a cerut scuze publice şi a anunţat că l-a eliminat pe Andrei Grigoriu din cadrul show-ului. Mai mult, astăzi, mama fetei ucise a fost invitată în emisiunea La Măruţă. În tot timpul cât mama tinerei a fost prezentă în emisiune (în jur de 30 de minute), pe ecran a fost afişat mesajul „Pro TV regretă momentul de la Românii au ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    amenda pentru ce? ca a mintit altcineva? Protv a facut o chestie de normalitate nemaivazuta pe la noi, dar tot sange vor unii. Nu e de ajuns baiatul asta, care poate a avut un motiv sa ascunda, anticipand reactiile celor din jur.
  • Iulian Iulian
    Si nici o amenda pentru jurati, prezentatori si producatori? Sau macar pentru conducerea ProTV care putea oricand sa taie prezenta lui in show.

    Si Maruntica ma mir ca nu a plans cand a zis: "PROTV ISI CERE SCUZE" :))
  • Florin Florin
    @ mihai Tiganu : dar de departe cei mai prosti raman cei care nu se uita, nu ii intereseaza, dar comenteaza ca prostii.
  • mihai Tiganu mihai Tiganu
    eeeeeeeee.... regia regia asa se face audienta cu prosti ..cu regie buna. chiar daca generatia lui puscariasu Sarbu A. a imbatranit, " PROSTIISICASTIGI" mai e partial valabil. Fara castig pentru PROSTI....

Trimite un comentariu

sus