Skip to main content

Reacţia producătorului general al Pro TV după demisia din Pro TV: "este momentul să fac o schimbare"

 
Ana Maria Modalca
Ana Maria Modalca

După demisia din poziţia de producător general al Pro TV, despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici, Ana Maria Modâlcă vorbeşte despre decizia luată într-o scurtă declaraţie

Publicitate

"Este momentul să fac o schimbare din punct de vedere profesional", spune ea într-o poziţie trimisă Paginademedia.ro.

Ana Maria Modălcă, după demisia din poziţia de producător general al Pro TV:

“În PRO TV am cunoscut şi am lucrat alături de profesionişti adevăraţi, care reuşesc să transforme fiecare producţie într-una de succes. Am avut ocazia să fac parte din această echipă, alături de care am construit unele dintre cele mai puternice emisiuni şi formate din România. Acum, consider că este momentul să fac o schimbare din punct de vedere profesional. Mulţumesc echipei PRO TV pentru profesionalismul, dedicarea, deschiderea si sprijinul de care a dat dovadă în toată această perioadă”.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, despre plecarea Anei Maria Modâlcă:

“Ana Maria Modâlcă este un profesionist şi un partener de încredere şi îi mulţumim pentru contribuţia valoroasă adusă în numeroasele proiecte dezvoltate alături de echipa de producţie din care a făcut parte. Îi urăm mult succes în continuare. Echipa puternică PRO TV va continua să aducă telespectatorilor producţii de top şi show-uri spectaculoase, la calitatea şi standardele pe care aceştia le aşteaptă de la noi, liderul televiziunilor din România”.

Reamintim că Ana Maria Modâlcă şi-a dat demisia de la compania deţinută de grupul CME, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ana Maria Modâlcă, head of local production Pro TV, pleacă din această poziţie după un an. În aprilie 2014, ea a preluat această poziţie după ce a fost, timp de aproape zece ani, şeful producţiilor locale la postul Prima TV.

În prezent, structura de conducere a Pro TV îi include pe Aleksandras Cesnavicius (director general), Stella Litou (director de programe) şi Melanie Triebel, head of production.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius stanescu marius stanescu
    Observ ca stimabila se muta de la o televziune la alta ca musca de la o "floare" la alta. ori nu se poate integra in colectiv, ori colectivul nu se poate obisnui cu ea...
  • Maria Maria
    fata asta e zero porofesional. numai ca se stia cu melanie si asa a ajuns in PRO TV.
  • mariusc mariusc
    Draga autorule, schimbă te rog titlul ăsta tampit cu unul in limba romana. Cuvantul "reactie" este folosit total gresit, crezi ca si-a dat demisia si dupa aceea s-a dedublat si a reactionat?
  • aron aron
    doamna nu a avut pic de onoare. desi emisiunile produse de dumneaei erau de proasta calitate (ca tema, abordare si vedete aduse), a asteptat pana cand a fost data afara.
  • RIO RIO
    Ana nu imi amintesc sa fi sacut nimic memorabil in televiziune. Mercenarii de la conducerea PROTV au dat-o afara, dupa ce acum un an a venit sa ceara sa o angajeze dupa ce profesionistii adevarati plecasera. A fost facuta sa plece... Hai sa nu ne dam pe dupa gard...
    Diferenta : MERCENARII SUNT UNITI DE INTERESE MATERIALE SI MOTIVATIA DE A DEMONSTRA CA ROMANII SUNT HOTI SI PROSTI
    ROMANII SUNT DEZBINATI, AU PROBLEME CU CAPRA VECINULUI SI UITA DE UNDE AU PLECAT
    Concluzia o trageti voi...
  • Tudor Tudor
    Ana este foarte eleganta prin aceasta declaratie. Imi pare bine ca a avut curajul si demnitatea sa iasa din mocirla aia din Pro tv.

Trimite un comentariu

sus