Skip to main content

Românii au talent ne-a servit de Paşte un show păcătos: imagini repetate cu sâni goi, percuţie la fese şi dansuri lascive. Cu ce audienţe?

 
Duet sunshine
Duet sunshine

UPDATE. Momentul "pictoriţei" cu sânii goi a fost scos de la reluarea Românii au talent de a doua zi (difuzată între orele 16.30-19.00). Au rămas numerele cu dansatoarele lascive şi cu percuţia la fese.

Publicitate

AUDIENŢE. "Se uită şi copii la această emisiune!Andra este cea care a atras atenţia, când pe scena de la Românii au talent o fată îşi dezvelise sânii şi, cu pieptul mânjit de vopsea, mâzgălea ceva pe o hârtie. "Ne-am pierdut deja mult timp", a spus şi Andi Moisescu despre moment.

Mihaela Rădulescu a fost singura care a apreciat prestaţia oferită de Pro TV în prima zi de Paşte, în timp ce pe ecran au fost prezentaţi, în mai multe primplanuri, sânii dezgloiţi ai tinerei. Ce audienţe a avut emisiunea?

Înainte de audienţe, câteva din momentele emisiunii. În emisiunea de Paşte, pe lângă prim planurile repetate cu sânii goi ai concurentei, mânjiţi de vopsea, Românii au talent a mai prezentat un număr de percuţie la fese: un tânăr încerca să cânte ceva lovind trei tinere aplecate peste fesele acoperite sumar.

Într-un alt număr, două tinere dansau lasciv cu mişcări care trimiteau la un act sexual. Au trecut mai departe.

Din aceeaşi emisiune nu au lipsit glumele despre bătături în palmă, făcute de Mihaela Rădulescu sau legate de un concurent care a arătat o poză cu un baros pe care-l ţinea în pantaloni.

Ce cifre a obţinut "showul păcătos" de la Românii au talent?

Paginademedia.ro va prezinta audientele celei de-a şasea ediţii Românii au talent din noul sezon, o ediţie specială, difuzată în prima zi de Paşte (intervalul 20.30-23.15):

NATIONAL. La ediţia de Paşte Românii au talent a avut o audienţă a aproape 3,2 milioane de telespectatori (în urmă cu două zile, media era de peste 3,5 milioane). Cu Nea Mărin Miliardar, Antena 1 a fost pe locul doi, cu 930.000 de telespectatori. Fără serialul Trădarea (cu care concurează vinerea pe intervalul Românii au talent), Kanal D a fost, cu Ernest şi cu filmul În numele regelui, pe locul trei, cu 630.000 de români media de audienţă. Cu serialul turcesc, canalul avea aproape 1,3 milioane acum două zile.

Vârf naţional: 4.167.000 de telespectatori, la ora 22.31 (rating 22,6 şi cotă de piaţă 46,2%).

URBAN. Aproape 1,5 milioane de telespectatori media la oraşe pentru emisiunea jurizată de Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu. Acum două zile, media era de 1,6 milioane. Locul doi pentru Antena 1 cu Nea Mărin Miliardar - aproape 500.000 media.

Este cea mai mică distanţă dintre Pro TV şi Antena 1 din acest sezon pe intervalul talent-show-ului. Vinerea, media Românii au talent a fost şi de opt-nouă ori mai mari decât audienţa Antenei 1. Aseară, a fost doar de trei ori.

Kanal D, fără serialul turcesc, abia s-a văzut: locul patru cu 250.000 de telespectatori (acum două zile, avea aproape 800.000 de mii cu serialul).

Vârf urban: 1.946.000 de telespectatori, la 22.39 (rating 19,3 şi 42,1 cotă de piaţă).

COMERCIAL. Audienţa emisiunii de pe Pro TV a fost de 780.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (890.000 erau la ediţia din Vinerea Mare). Antena 1, pe locul doi, avea aproape 250.000 de telespectatori. Pe targetul comercial, Kanal D a avit cifre de aproape zece ori mai mici decât Pro TV: locul cinci pe acest segment, faţă de poziţia a doua acum două zile (când scotea 270.000 pe acest segment).

Vârf comercial: 1.073.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, la 22.39 (rating 21,3 şi cotă de piaţă 51,8%).

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a cincea ediţii Românii au talent, difuzată de Paşte

  • Alexandru Ionel si Oana Zara
  • Alice-Viviana Tocu
  • Cosma Ciprian
  • Duet sunshine
  • Dumitru Emmy
  • Duo expression
  • Ema Niculae si Next Level Kit
  • Gabriel Ciocoi
  • Jump in
  • Mario Costache
  • Mihai Chistol si Vasilii Truskov
  • Nicolae Baicu
  • Razvan si Flavius Anisia
  • Remi Sapca
  • Stanescu Ionut si Florea Narcisa
  • Teodora Bencea

Audienţa posturilor TV duminică, 12 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.15), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 3.188.000 17.3 33.9
2 Antena 1 928.000 5.0 9.9
3 Kanal D 627.000 3.4 6.7
4 Antena 3 419.000 2.3 4.5
5 National TV 414.000 2.2 4.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 12 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.15), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.490.000 14.8 31.0
2 Antena 1 488.000 4.8 10.2
3 Antena 3 271.000 2.7 5.6
4 Kanal D 248.000 2.5 5.2
5 National TV 241.000 2.4 5.0

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 12 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.15), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 780.000 15.5 37.5
2 Antena 1 245.000 4.9 11.8
3 National TV 122.000 2.4 5.9
4 Prima TV 89.000 1.8 4.3
5 Kanal D 81.000 1.6 3.9

Audienţele ediţiilor din acest sezon:

PRIMA EDIŢIE. Cifrele de audienţă ale debutului noului sezon Românii au talent, AICI.

A DOUA EDIŢIE. Românii au talent, audienţe ca la prima ediţie. Cifre de câteva ori mai mari decât locul doi şi vârfuri de peste cinci milioane de români

A TREIA EDIŢIE. Românii au talent, cele mai bune cifre din acest sezon. Antena 1, locul cinci pe naţional cu BD şi Jackie Chan

A PATRA EDIŢIE. Românii au talent, a patra ediţie: peste patru milioane de români, cu 400.000 sub ediţia trecută. Antena 1, cifre de nouă ori mai mici pe interval

A CINCEA EDIŢIE, VINEREA MARE. Romanii au talent, audienţă mai mică în Vinerea Mare: 3,5 milioane de români, cu peste jumătate de milion sub ediţia trecută

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a cincea ediţii Românii au talent, difuzată de Paşte

  • Alexandru Ionel si Oana Zara
  • Alice-Viviana Tocu
  • Cosma Ciprian
  • Duet sunshine
  • Dumitru Emmy
  • Duo expression
  • Ema Niculae si Next Level Kit
  • Gabriel Ciocoi
  • Jump in
  • Mario Costache
  • Mihai Chistol si Vasilii Truskov
  • Nicolae Baicu
  • Razvan si Flavius Anisia
  • Remi Sapca
  • Stanescu Ionut si Florea Narcisa
  • Teodora Bencea
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    am nimerit exact pe momentul aluia cu barosul si bataturile in palme. ala nici nu avea de ce sa ajunga pe scena! daca asa o lipsa de talent trece de preselectie inseamna ca stam ca naiba cu talentele in romania. ori s-au prostit, ori nu mai are tara talente ca aud ca apar talentosi cazuti la editiile precedente. o pauza nu i-ar strica emisiunii. ce decadere trista sa ajunga selectati oameni fara pic de talent. cum trece de preselectie cineva fara pic de talent? sau mai bine zis: DE CE? ca sunt satula de nonvalori, n-am nevoie sa le vad si la "romanii au talent". pana si baietii aia doi din culise sunt pusi sa se prefaca ca ar fi ceva de capul nontalentelor. ce naiba, mai nou, le dam apa la moara penibililor? ii transformam in vedete? e concurs dar nu are nimeni voie sa-i intrebe de unde atat tupeu sa apara ca avand talent? o galeata de apa as arunca pe fiecare magar care vine sa isi bata joc de notiunea de talent! poate asa s-ar gandi sa nu ne mai enerveze cu ragetele, miscarile de matura si penibilul lor! chiar nu mai are tara oameni talentati si trebuie sa vad zeci de penibili pana se ajunge si la unul talentat?
  • Virghiul Virghiul
    Show-ul "păcătuiește" la capitolul talente atipice, lipsește elementul wow. Pe-afară astea se mai și fabrică dacă nu sunt. Altfel, destul de echilibrat, corect, curățel... Pesemne jurizările sunt mult scurtate la montaj dar e ceva ce se întâmplă mai peste tot... Iar în edițiile astea ciudat alăturate fix de Paște, nu am văzut nimic condamnabil. Atât cât am văzut. Dramele cu sâni și dansuri lascive sunt aproape hilare. La fel cum e și plânsul de milă unei emisiuni care adună peste 3 mil de oameni în medie pe 2h30 de emisie în cea mai duminică dintre duminicile din an. Ba chiar văd pe link-urile Expertului că anul trecut au adunat cu juma' de milion mai puțini în vinerea mare iar duminică n-a trecut nimic de 17 share. Nu i-aș cânta prohodul, cred că doar o conjunctură nefavorabilă. O să fac tot posibilul să văd ediția de vinerea viitoare, sunt aproape sigur că vor încerca să spele "rușinea" de weekendul ăsta cu cea mai bună emisiune a sezonului. Sau nu... :)
  • alfa_alfa alfa_alfa
    Despre ce videoclipuri muzicale vorbeşti, mai exact? VH 1 şi MTV Hits difuzează versiunile cenzurate ale videoclipurilor, să ştii.
  • pArA pArA
    Problema nu e momentul in sine , care hai sa zicem ca a fost dupa ora 23 si e OK ... Problema e modul in care a fost privit de unii jurati , Andi si Andra au fost cei mai temperati si corecti , Bebe Cotimanis nu a prea dat mare importanta , dar cu singuranta varianta corecta a fost sa dea un NU din bun simt pentru cei ce se uita la TV.
    Bomboana de pe coliva a fost Mihaela Radulescu , care a laudat "prestatia" si se mai si musca si lingea pe buze in timpul momentului , asta nu e atitudine de om normal in fata a milioane de oameni , la o adica pe barbati ii inteleg daca cedeaza pshic in fata unei fete frumoase cu sani dezgoliti , dar ca femeie nu cred ca e OK sa te comporti asa.

    Mihaela Radulescu trebuie neaparat inlaturata din juriu , pentru ca e un minus pentru tot show-ul iar Bebe Cotimanis daca nu isi da drumul sa calce pe urmele Mihaelei , pentru ca e prea fad si fara de culoare.
  • Expertul, Expertul,
    @gigi, Exagerezi! au fost doua trei momente cu tenta sexuala, dar si multi concurenti talentati. Daca nu ma insel, la Britain's Got Talent o concurenta a dansat in sanii goi pe masa juriului. Daca se poate la britanici, de ce nu si la noi?
  • Expertul, Expertul,
    @Petrisor, astept sa analizezi si limbajul de la iadul bucatarilor, show difuzat de la 20.30, accesibil copiilor! Romanii au talent este foarte decent, in comparatie cu ce se intampla zi de zi pe televiziunile din Romania.
  • Florin Florin
    @ Marius : Videoclipul e la liber pe youtube. Nu prea ai ce face decat sa blochezi tot youtube-ul. :)) Cat despre problema sanilor, ai grija sa nu iti duci copiii la plaja ca si acolo se gasesc din plin. Tocmai de aceea show-ul nu trebuie sa isi mute ora. Nimic din ce se intampla la Romanii au talent nu este socant. Showul e mai soft decat videoclipurile de pe posturile muzicale, emisiunile de la 17, stirile de la orice ora si telenovelele de la orice ora, dar Protv-ul e atat de invidiat incat se cauta acul in carul cu fan si se exagereaza orice eveniment. De exemplu, lumea plange audienta show-ului in ziua de Paste, care a fost de 3 - 4 ori mai mare decat a principalului competitor.
  • Expertul, Expertul,
    @Stefan, Bebe este un actor foarte bun, dar nu-l prinde rolul de jurat! Bobonete ar putea face mai mult show. Cred ca juriul ar arata promitator si in formula de trei: Andi, Andra si Bobonete.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    cum spuneam show-ul a scazut si va mai scadea !
  • ștefan ștefan
    Expertule dece să îl înlocuiască pe BEBE Cotimanis?
  • gigi gigi
    pornografie pe paine, talente ioc. cam asta a fost oferta prontv de ieri seara.
  • Aloooo Aloooo
    Ce apare inainte de emisiune ?
    "Acest program poate fi vizionat de copii în vârsta de pâna la 12 ani numai cu acordul sau împreuna cu parintii ori familia."

    Momentul acela a fost dupa ora 23:00, multi copii probabil dormeau, sau nu stateau in fata televizorului. Plus ca... Ati fost la mare, pe plaja ? Cate femei mai in varsta sau mai tinere ati vazut in sanii goi ? Ce, copiii au voie sa se uite pe plaja, dar la televizor nu ?
  • Anonim Anonim
    Oooo, pai audientele sunt bune :D astia de la Antene cand au reusit sa aiba asa audiente? (Astia de la Antene cu toate televiziunile lor nu fac atata audienta intr-o zi:))) ) In plus e ceva normal ca-n zi de sarbatoare sa fie audientele mai slabe. Sunt curios ce fac cu reluarile pe care le dau.

    @Obae: Poti sa ne dai si audientele pe care le face show-ul? Dar cele din reluare. Multumesc.
  • Expertul, Expertul,
    Aici ai audientele din prima zi de Paste din 2014http://www.paginademedia.ro/2014/04/duminica-lovitura-national-tv-lantul-amintirilor-peste-un-milion-de-romani-filmul-mai-tare-pe-national-decat-o-data-n-viata-si-romania-danseaza-stirile-pro-tv-primul-loc/
  • Expertul, Expertul,
    @Iulian, Uite audientele din Vinerea Mare din 2014 http://www.paginademedia.ro/2014/04/scade-interesul-pentru-galele-romanii-au-talent-trei-milioane-audienta-aproape-la-jumatate-fata-de-recordul-sezonului/

Trimite un comentariu

sus