Skip to main content

Simona Halep, meci cu Serena Williams. Partida va fi transmisă de Dolce Sport

 
Simona Halep, meci cu Serena Williams. Partida va fi transmisă de Dolce Sport

Simona-Halep-ziua veche

Publicitate

Românii vor vedea pe Dolce Sport partida de tenis dintre Simona Halep şi Serena Williams, semifinala de la Miami Open.

Transmisiunea în direct va începe mâine dimineaţă, de la ora 4.00 (ora României).

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) şi Serena Williams (33 de ani, locul 1 WTA), nu sunt la prima întâlnire pe terneul de tenis.

  • Halep si Williams s-au intalnit ultima data in octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, sportiva noastră fiind învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, cand Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.
  • Anterior, ele au mai jucat de trei ori si de fiecare data s-a impus Williams. Prima data au evoluat una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.
  • Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.

Simona Halep şi Serena Williams ar fi trebuit să se confrunte si în semifinalele turneului de la Indian Wells, acum două saptamani, dar Williams s-a retras inaintea partidei, din cauza unei accidentări.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus