Skip to main content

Stelian Tănase, invitat diseară la Vorbeşte liber

 
Stelian Tanase
Stelian Tanase

Stelian TanaseStelian Tănase, şeful TVR, va fi invitat în această seară la emisiunea Vorbeşte liber, moderată de Sorin Avram. Ieşirea publică a lui Tănase vine după ce, ieri, conducerea televiziunii publice a trimis la Parlament raportul de activitate al TVR.

Publicitate

Dacă raportul va fi discutat în perioada următoare de către parlamentari şi ar fi respins, acest lucru ar duce la demiterea preşedintelui TVR şi al consiliului de administraţie.

Stelian Tănase a fost numit şef interimar al TVR în decembrie 2013, iar şase luni mai târziu acesta a fost validat ca preşedinte al instituţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @geo

    Eu am si cablu si prind la antena alte programe.

    Vrei cumva sa sa gandim toti la fel (sau toti ca ... tine?)?
  • geo geo
    Exact la asta mă gândeam și eu...Dar tot nu mai uit la porcăria aceea de emisiune.
  • Livia Pila Livia Pila
    Vine ca sa ne abureasca, S-a autoinvitat cu o nerusinare fara precedent. Poate ca isi anunta demisia in direct! Ar da dovada de o mininima onoare.
  • geo geo
    Nu se uita nici naiba la emisiunea asta ...care nu spune nimic...mai bine l-ar baga pe Moise Guran pe intervalul de timp acoperit de emisiunea asta care...cred ca apare abia prin coada top 10 al audientelor prime-time. Pe bune, pentru ce platim abonament la TVR, sa vedem pe principalul canal porcarii de emisiuni...la care se uita doar cei care nu au cablu si nu prind la antena alte programe?
  • Iulian Iulian
    Neinteresant

Trimite un comentariu

sus