Skip to main content

Televiziunile sunt invitate mâine la CNA să dezbată Decizia de acordare, modificare şi cedare a licenţelor

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului îi invită pe reprezentanţii televiziunilor licenţiate în România la o dezbatere privind modul de interpretare a Deciziei de acordare, modificare şi cedare a licenţei (Decizia CNA nr. 277/2013).

Întâlnirea va avea loc mâine, începând cu ora 11, la sediul CNA din Bucureşti, potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei.

Dezbaterea va avea ca subiect central "modul de interpretare a prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013, modificată si completată prin Decizia CNA nr. 614/2013".

Decizia 277 se referă la procedura de acordare, de modificare, de prelungire a valabilităţii şi de cedare a licenţei şi a deciziei de autorizare audiovizuală, cu excepţia celor pentru difuzare în sistem digital terestru, precum şi condiţiile privind difuzarea de programe locale, retransmiterea şi preluarea de programe ale altor radiodifuzori.

Invitaţia adresată posturilor de televiziune este semnată de preşedintele CNA, Laura Georgescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    ii naspa ca atunci cand vrei sa faci o televiziune iti trebuie minim 6 luni sa mergi dupa acte, ca de, astia de la CNA le este somn sa termine o licenta intr-o saptamana, "ca doar multi fac televiziuni zilnice":)

Trimite un comentariu

sus