Skip to main content

The Group şi-a lansat agenţie specializată în Programmatic media. Contract cu Google pentru accesul la platforma companiei americane

 
zoltan-szigeti
zoltan-szigeti

The Group lansează Prometheus, o agenţie specializată în Programmatic media şi marketing analytics.

Publicitate

Compania susţine că "Prometheus este singura agenţie din România care deţine soluţia completă de Programmatic, pe de o parte prin tehnologie şi instrumente proprii, pe de altă parte în baza primului contract semnat de Google cu o agenţie din România pentru acces la platforma şi instrumentele exclusive ale companiei Google", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

"Clienţii Media Investment, agenţia de media a The Group, vor beneficia în mod direct de expertiza oferită acum de Prometheus”, a declarat Dan Balotescu, managing partner Media Investment.

Agenţia Prometheus, condusă de Cecilia Tănăsoiu, are o echipă formată din şapte oameni.

Zoltan Szigeti, preşedinte The Group: 

“Pentru noi internetul este o altă dimensiune a preocupărilor, interacţiunii, comunicării şi existenţei, inclusiv comerciale, a oamenilor şi brandurilor. Prometheus este răspunsul pentru nevoia de performanţă a brandurilor, pentru soluţii eficiente de marketing în această “altă dimensiune”. Lansarea unei agenţii specializate în Programmatic presupune o investiţie substanţială.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    praf in ochi

Trimite un comentariu

sus