Skip to main content

The Money Channel şi-a oprit emisia după ce a rămas fără investitor

 
Money Channel
Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel, deţinută de societatea Realitatea Media SA, şi-a întrerupt emisia, începînd cu 1 aprilie, din motive tehnice, relatează Mediafax. Licenţa acestui post urmează să expire peste zece zile, pe 25 aprilie. Pe frecvenţa Money Channel este difuzat acum un carton pe care scrie "Revizie tehnică".

Publicitate

"Au notificat că întrerup emisia pentru probleme tehnice 90 de zile, începând cu 1 aprilie, dar în condiţiile în care le expiră licenţa în 25 aprilie", a declarat Laura Georgescu, preşedintele CNA, contactată de agenţia Mediafax.

Întreruperea emisiei este în strînsă legătură cu expirarea contractului dintre Realitatea Media şi finanţatorul Muhammad Murad.

The Money Channel şi-a oprit emisia după ce Casa de producţie deţinută de Murad a încheiat colaboarea cu Realitatea Media S.A., scrie Evenimentul zilei, în ediţia de astăzi.

Contractul de colaborare dintre Realitatea Media şi Casa de producţie a lui Murad a expirat pe 21 martie.

Printre motivele ce au dus la încetarea colaborarii se numără faptul că Realitatea Media nu a putut garanta prelungirea licenţei, dar şi că Money Channel nu a avut vizibilitate.

În prezent, pe canalul pe care emitea televiziune de business, în locul programului obişnuit, este textul "revizie tehnică".

Licenţa postului este deţinută de Realitatea Media SA, dar imobilul în care au fost amenajate studiourile şi cel care asigura finanţarea era de fapt omul de afaceri Mohammad Murad.

La începutul anului trecut, omul de afaceri Mohammad Murad a solicitat o licenţa audiovizuală de la CNA pentru un alt post de business, denumit TV Life, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT.  Televiziunea The Money Channel deţine o licenţă audiovizuală de satelit, care a fost autorizată de CNA în 25 aprilie 2006, potrivit site-ului Consiliului.

În aprilie 2013, Money Channel se relansa dub sloganul "Trăieşte business!", sub coordonarea directorului general Daniel Apostol, care demisionase dintr-o poziţie similară de la Money TV.

Din echipa televiziunii de atunci făceau parte Loredana Popescu, Horia Alexandrescu, Liviu Moldovan şi Constantin Rudnitchi.

Televiziunea opera pe o licenţă deţinută de Realitatea Media S.A., deţinută de Cozmin Guşă, directorul editorial de la Realitatea TV, dar cu finanţarea omului de afaceri Muhammad Murad, care a pus la dispoziţie şi studiourile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    A emis vreodata?
  • iulia1 iulia1
    Astazi este si ziua Pro FM 22 de ani.

Trimite un comentariu

sus