Skip to main content

Toate posturile care au difuzat imagini în cazul Zăvoranu vor fi analizate. CNA vrea o "monitorizare de linie" a „spectacolului grotesc” de pe TV

 
Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

Cazul Zăvoranu, în atenţia CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis realizarea unei monitorizări de linie a televiziunilor care au difuzat imagini în cazul înmormântării Marioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Publicitate

Propunerea, venită din partea Dorinei Rusu, membru CNA, cea care a condus şedinţa de astăzi, presupune monitorizarea tuturor posturilor care au difuzat imagini şi ştiri despre cazul Zăvoranu. Printre acestea se numără Antena Stars, Antena 1, România TV şi B1 TV. Antena Stars a avut exclusivitate asupra evenimentului şi a difuzat în direct înmormântarea. Cu watermark.

„Vreau să iau în discuţie spectacolul grotesc care a avut loc cîteva dintre televiziuni la sfârşitul săptămânii în legătură cu moartea mamei Oanei Zăvoranu. Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuţie într-un fel sau altul. De altfel înţeleg că au fost şi sesizări destul de multe în acest weekend. Aş vrea să cerem o monitorizare de linie şi să luăm în discuţie săptămâna viitoare, probabil, pentru că totuşi lucrurile astea infectează spaţiul public şi mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem aşa peste asta noi, ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualului”, le-a spus Dorina Rusu membrilor CNA.

Monica Gubernat, membru CNA, a cerut ca monitorizarea de linie să înceapă de joi seara, cu emisiunea WowBiz în care Oana Zăvoranu a apărut într-o rochie foarte sumară, emisiune în care aceasta a renunţat la lenjeria intimă. „Sigur că este binevenită monitorizarea de linie. Mi-aş dori din tot sufletul să se discute săptămâna viitoare, dar depinde şi de direcţia noastră de monitorizare. Singura mea rugăminte e ca la această monitorizare de linie să se adauge şi seara anterioară morţii Mărioarei Zăvoranu, când am înţeles că doamna Zăvoranu s-a dezbrăcat la un post TV, bănuiesc că se numeşte Kanal D”, a spus Monica Gubernat.

Până ieri, CNA a primit şase sesizări în cazul Zăvoranu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Correct. Daca CNA-ul nu poate face nimic nici in cazul asta, atunci pot sa-si inchida cosmelia.
  • olga olga
    ce e de analizat? este evident grobianismul, grosolania, odiosenia, grotescul si vulgaritatea nu numai acestei transmisii a inmormanarii de la Antena Stars sau ceea ce s-a intamplat la cimitir si trnsmis la tv sau cea ce s-a realizat la Romania Tv. CNA nu trebuie sa mai permita nici unei televiziuni asa ceva plus alte subiecte de cea mai joasa speta in cadrul emisiunilor tv. Sa le mute dupa 12 noaptea.Vrem educatie si cultura la tv nu vulgaritati si trivialitati.
  • CNA se implică în cazul înmormântării Mărioarei Zăvoranu | Stiri
    […] Propunerea a venit din partea Dorinei Ursu, membru CNA, care a propus monitorizarea posturilor ce au transmis imagini despre cazul Zăvoranu. Sub stricta atenţie au intrat televiziunile Antena Stars, Antena 1, B1TV şi România TV, potrivit paginademedia.ro. […]
  • Florin Florin
    Parca vezi ca Romania Tv si Antena Stars primesc aceeasi amenda ca Realitatea sau Protv.
  • Daniel Daniel
    Adevarul e ca trebuie sa ai ceva probleme la cap sa te uit la asa ceva, aceste posturi TV nu fac nimic altceva decat sa exploateze o resursa infinita si anume prostia.

Trimite un comentariu

sus