Skip to main content

VIDEO. CohnandJansen JWT, agenţia de creaţie a BCR

 
Andrei Cohn 2014
Andrei Cohn 2014

CohnandJansen JWT a fost desemnată agenţia de creaţie a BCR, în urma unui pitch desfăşurat la începutul acestui an. Agenţia de publicitate ce deţinea până acum doar contul pe BTL se va ocupa de acum înainte de toate proiectele publicitare ale brandului bancar, inclusiv de zona online.

Publicitate

Înainte de acest pitch,  zona de creaţie a contului BCR era acoperită de agenţia Next Advertising în cadrul platformei de comunicare "Împreună schimbăm povestea" .

Andrei Cohn, Managing Partner & Creative Director CohnandJansen JWT:

„Preluarea unui cont atat de mare aduce cu sine o mulţime de oportunitati pentru agentie. Nu numai ca acum gestionam totul (ATL, BTL si online), dar beneficiem si de un moment in care BCR continua upgrade-ul in comunicarea cu consumatorii.”

Anca Rarău, Director Executiv Marketing in cadrul BCR:

“Am lucrat foarte bine pe zona BTL, iar in ATL avem acum in vedere un upgrade firesc al comunicarii de marketing din ultimii doi ani. Vom continua pe linia in care schimbam in mai bine viata romanilor, dar am optat pentru o abordare foarte concreta a “povestilor de zi cu zi” ale fiecaruia dintre noi.”

Despre noua campanie BCR "O viaţă agitată devine o viaţă mai bogată"

“Atunci cand iti este mai usor, nu vei mai percepe avalansa de lucruri pe care le faci ca pe o povara, ci ca pe bucuria de a trai o viata mai plina, imbogatita de cat mai multe experiente”, a explicat Andrei Cohn.

https://www.youtube.com/watch?v=oeZOI92KtNk

Astfel s-a nascut conceptul “O viata agitata devine o viata bogata” – un upgrade al platformei de comunicare “Schimba povestea”, cu o prima campanie dedicata creditului Divers BCR.

"Campania scoate in evidenta valorile polivante si rolurile diverse pe care le detin zi de zi oamenii tineri, activi, in secolul XXI. O viata agitata si traita la intensitate maxima in fiecare minut, posibila si datorita creditului DIVERS BCR, care raspunde nevoilor fiecarui client", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus