Skip to main content

VIDEO. Dove se joacă cu emoţiile femeilor în campania Choose beautiful. Pe ce usă alegi sa intri: Frumoasă sau Normală?

 
Dove, Choose beautiful
Dove, Choose beautiful

CAMPANIE INEDITĂ. Dove a pornit o campanie de promovare neconvenţională, în mai multe orase din lume.

Publicitate

La prima vedere, mecanismul campaniei este unul simplu. Vizitatoarele mall-urilor sau angajaţii unor clădiri de birouri aveau la dispoziţie două uşi pentru a intra: pe una scria Beautiful (Frumoasă), iar pe cealaltă Average (Normală). O echipă de filmare observă reacţiile femeilor la vederea celor două însemne şi mai ales decizia de a intra pe una dintre cele două uşi. Prin acest experiment, Dove vrea să scoată în evidenţă felul în care femeile îşi percep propria frumuseţe, scrie huffingtonpost.com.

Clipul video a fost filmat în Shanghai, San Francisco, Londra, Sao Paulo şi Delhi. Cele mai multe dintre femei au intrat pe uşa înscripţionată cu "Average". Unele dintre ele au râs şi au intrat rapid pe uşa aleasă, în timp ce altele s-au oprit în faţa clădirii şi au stat câteva momente să se gândească ce alegere să facă.

https://youtu.be/7DdM-4siaQw

Campania #choosebeautiful nu este primul experiment în care Dove "testează" emoţiile femeilor. Spre exemplu, "Real Beauty" este o campanie mai veche de zece ani. În 2013 spotul "Real Beauty Sketch" prezintă în paralel portretul făcut de un artist după descrierea făcută de o femeie şi un al doilea desen după descrierea făcută de un străin cu privire la aceiaşi persoană, notează i100.independent.co.uk.

https://youtu.be/XpaOjMXyJGk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus