Skip to main content

VIDEO. Simona Halep despre copilărie, în reclama Dedeman. Bittman, într-un spot Selgros. Petreanu, la Telekom. Alina Puşcaş, "femeia de la ţară"

 

VIDEO. Mai multe vedete apar în reclamele ultimelor zile. Simona Halep, Dan Bittman, Manuela Hărăbor, Vlad Petreanu şi Alina Puşcaş sunt protagoniştii unor spoturi pentru branduri ca Dedeman, Telekom, Selgros sau pentru programe europene.

Publicitate

Ce roluri are fiecare vedetă?

Paginademedia.ro vă prezintă noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON estea realizată cu sprijinul agenţiei de monitorizare mediaTRUST.

Simona Halep. Amintiri din copilărie este conceptul reclamei TV pentru Dedeman. Copiii care au spart un geam jucând tenis în casă sunt liniştiţi de Simona Halep. "Acasă am câştigat primul turneu", spune sportiva. "Cine a zis că nu e bine să baţi mingea acasă?”, se întreabă ea.

Alina Puşcaş. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva joacă un rol de femeie de la ţară care a făcut câteva cursuri de calificare, a lucrat puţin în fiecare domeniu şi a ajuns să deţină propria afacere.

„Am reuşit pentru că am crezut în şansa mea. Şansa mea, în ţara mea”, spune actriţa în acest spot, de promovare a unui program finanţat prin fonduri europene POSDRU (Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane).

Dan Bittman şi Manuela Hărăbor sunt vedetele spotului TV pentru Selgros. Solistul trupei Holograf se întâlneşte cu actriţa într-un magazin.

Vlad Petreanu. Telekom a realizat un clip publicitar cu jurnalistul Vlad Petreanu despre cum susţine compania activitatea de zi cu zi a librăriilor Humanitas prin soluţii complete de comunicaţii.

Alte spoturi noi:

Metro a intrat în spiritual sărbătorilor de Paşte şi a lansat un spot tv animat cu ofertele din această perioadă.

OMV promovează într-un spot susţinerea pe care aceştia o oferă Echipei Naţionale de Gimnastică Feminină la Campionatele Europene de Gimnastică de la Montpellier, 17 – 19 aprilie.

Reclamele, cu sprijinul mediaTRUST:

Spotul Dedeman, cu Simona Halep

Alina Puşcaş, "femeia de la ţară"

Dan Bittman si Manuela Hărăbor în reclamele Selgros

Vlad Petreanu, în reclama Telekom

OMV susţine echipa de gimnastică feminină la Europene

Metro

Agricola

BRD

Habitat for humanity

Terapia

Vodafone

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefana Stefana
    Mie imi place Alina Puscas si e reusita si reclama. Spoturile cu Halep nu mi se par tocmai unele reusite, dar probabil ca e la mare cautare acum.

Trimite un comentariu

sus