Skip to main content

Vreţi clipuri fără reclame pe YouTube? Plătiţi! Google încearcă un experiment: acces contra-cost, dar adio reclame în conţinutul video

 
youtube
youtube

youtube

Publicitate

Google intenţionează să lanseze în acest an o versiune a serviciului YouTube, care să permită utilizatorilor să vadă tot conţinutul video fără a mai fi deranjaţi de reclame, în schimbul unui tarif lunar, informează Bloomberg, citând surse apropiate procesului.

Veniturile obţinute vor fi împărţite cu creatorii de conţinut video prezent pe YouTube, potrivit unui e-mail transmis acestora de Google şi obţinut de Bloomberg. Prin acest serviciu, gigantul american va intra în competiţie directa cu servicii de streaming online precum Netflix si Hulu.

Oficialii YouTube au precizat că nu doresc să comenteze asupra unor discuţii în desfăşurare, dar că a oferit utilizatorilor mai multe opţiuni de a accesa conţinutul video preferat şi creatorilor de conţinut oportunitatea de a câştiga şi mai multe venituri reprezinta dintotdeauna unele dintre principalele priorităţi ale companiei.

Google face tot mai mulţi paşi în direcţia taxării utilizatorilor pentru conţinutul pe care îl afişează pe YouTube, notează Bloomberg. În luna noiembrie a anului trecut, Google a introdus în teste un serviciu numit Music Key Beta care permite utilizatorilor să acceseze muzica fără a fi deranjaţi de reclame şi chiar fără a avea conexiune la internet, contra unui tarif de 10 dolari pe luna.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Probabil pe viitor se va ajunge la asa ceva ... AdBlock-ul e o solutie momentan , dar deja tot mai multe site-uri si servicii video retrictioneaza vizionarea continutului daca pe device-ul folosit este detectat AdBlock ... Probabil o solutie de genul va adopta pe viitor si YouTube.

    P.S. : Deja pe browser-ul lor (Chrome) au implementate chestii care tin de drepturi de autor pe tot ce inseamna Google , si esti mult mai retrictionat sa faci anumite chestii ca pe Firefox.
  • Nerabdatorul Nerabdatorul
    Instalati AdBlock plus pe Firefox si Chrome si adio reclame. La munca ma, nu la intins mana!
  • iones-Q iones-Q
    sau folosesti adblock si nu ai nici reclama ,nici nu platesti.
  • Iulian Iulian
    Prostii ar plati sa scape doar de 1minut de reclama(minim)

Trimite un comentariu

sus