Skip to main content

Antena 1 are un buget de operare de 48,3 milioane euro şi venituri de 50 de milioane euro pe an

 
sediul Intact
sediul Intact

Antena 1 are un buget total de operare de 48,3 milioane de euro pe an, inclusiv cheltuieli de producţie şi marketing şi costuri salariale, şi venituri estimate de 50 de milioane de euro, potrivit unor documente depuse de Antena TV Group la CNA, scrie Mediafax.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Antena TV Group SA de acordare a unei noi licenţe audiovizuale, prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu, n.r.), pentru Antena 1. Această televiziune generalistă deţine deja două licenţe pe care emite în prezent, una prin satelit şi una terestră (aceasta din urmă urmând să fie închisă pe 17 iunie, în contextul încetării emisiei analogice terestre TV în România).

CNA a acordat noua licenţă cu unanimitatea voturilor membrilor prezenţi la şedinţa de joi (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Eu zic sa mergem pe o analiza de grup. Intact vs CME Romania. Dar sa luam in considerare si taxele platite. Pe ultimii 10 ani. Ai sa ramai absolut surprins de rezultate.
  • parerea mea parerea mea
    secretul este in "venituri estimate". Cheltuielile sunt certe, veniturile sunt "estimate".
    Daca vrea cineva o idee despre finantele A1 sau Intact, ar trebui ca acestia sa prezinte cifre auditate. Cum nu au facut-o public niciodata pana acum (nu-i obliga nimeni cat timp nu sunt o societate publica, cazul CME listat la bursa) ei pot spune orice si noi putem crede ce vrem. Hartia suporta orice, poti sa faci o situatie in care sa arati profituri operationale sau pierderi, in functie de ce standarde utilizezi, ce ajustari faci sau nu faci.
    Poti sa mergi pe site-ul MF si sa vezi cifrele raportarilor contabile, dar fiind vorba de un grup, nu sunt relevante, trebuie consolidate si auditate. Altfel exista sanse mari sa vezi venituri nereale sau sa se ascunda cheltuieli in alte firme din grup-depinde de interesul de moment.
  • Iulian Iulian
    Degeaba au atatia bani, ei produc doar emisiuni "de nivelul" sub PROTV!

    Emisiuni de tot rahatul in care se pot ocupa altceva mai frumos, gen: Star News, Varciu primeste 5.000 E pentru prestatia lui de la TCDU +aceasta emisiune(din cate scrie presa), in locul lui ar merge foarte bine jurnale de SPORT & METEO, sau ei prefera sa nu mai vada SPORT pe Antene?
    Alta emisiune de rahat care nu se ridica pe locul 1, "Insula Iubirii" - cheltuieli mari, mai ales ca se filma in Thailanda
    Si multe alte emisiuni.


    Paginademedia, PROTV ce buget are si cat castiga CME(mama) de pe urma ProTV si Acasa(top 5 - zilnic)??
  • tbancu tbancu
    deci varanul pune la pusculita, nu plateste din pusculita

Trimite un comentariu

sus