Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un nou cooking show, produs de Mona Segall, în care vor fi implicaţi chef-ii Hell`s Kitchen

 
Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292
Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292

Hell s Kitchen_Copyright Mihai Stetcu__HK 2_20150116_0292
Copyright Mihai Stetcu

Publicitate

Antena 1 pregăteşte un nou cooking show în care vor fi implicaţi cei trei chefi de la Hell’s Kitchen: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, potrivit unui anunţ al postului.

Producţia, ce va fi un format de cooking bazat pe reţete tradiţionale, va fi produs de Mona Segall. „Antena 1 caută România în bucate şi pe cei care au păstrat tradiţia bunului gust. Cei care ştiu să gătească româneşte, cunoscătorii fini ai bucatelor tradiţionale, cine nu are rival la poale-n brâu, cine ştie secretul celor mai savuroase sărmăluţe sau ai celor mai delicioşi cozonaci, adepţii mâncării ca la mama acasă, cei care preferă oricând un bulz în locul unui foie gras şi care sunt neîntrecuţi la gătit româneşte sunt invitaţi să se înscrie pe pagina casting.a1.ro”, anunţă postul de televiziune.

Totodată reprezentanţii postului au ţinut să menţioneze că show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” va rămâne în continuare în grila de programe Antena 1, fără a preciza când va mai fi difuzată emisiunea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Dupa ce au distrus 2 formate internationale foarte apreciate (Hell's Kitchen si Top Chef) ... A1 vrea sa dea lovitura cu un format mioritic ... s-ar putea sa le iasa , s-ar putea sa nu ... oricum A1 a devenit o PrimaTV din urma cu cativa ani , un post de locurile 3-4 cu productii mediocre.
  • Florin Florin
    Cat timp va exista Masterchef, Antena va tine sa dea si ea un cooking show. Nu e rau ca incearca, dar de ce nu incearca si altceva? :)) Iar anuntul ca Iadul bucatarilor ramane in grila e de tot rasul. Emisiunea se descurca sub Vine cheful si fara concurenta directa tot nu a reusit sa iasa la suprafata, dar ei tot anunta ca o pastreaza. Macar sa nu mai anunte.
  • gigi gigi
    Se pare ca televiziunile generaliste din Romania au descoperit reteta succesului: cooking show-uri si seriale turcesti.
  • Iulian Iulian
    Buna dimineata paginademedia.ro! V-am scris despre acest show pe facebook, dar vad ca sunteti foarte ocupati sa raspundeti

    Dar va zic si aici. Urmatoarele show-uri ale Antenei 1 sunt:
    Concurs cu animale talentate
    Burlacita
    Te pui cu blondele?

    Iar ProTV v-a anunta inceperea filmarilor pt. "Tumble"
  • Alex Alex
    Dupa ce Florin Dumitrescu a declarat in sezonul 2 de la MasterChef in timpul unei probe de retete romanesti ca " Suntem o tara de mamaligari" acum va juriza un concurs de " mamaligari" frumos!!:)))

Trimite un comentariu

sus