Skip to main content

Antena 3 intră pe lista TV din circuitul intern al Parlamentului European. Victor Ponta: „Un act de dreptate şi normalitate”

 
ponta-antena-3
ponta-antena-3

Postul TV Antena 3 a fost introdus pe lista televiziunilor din circuitul intern al Parlamentului European, după o petiţie formulată în acest sens de către europarlamentari PSD, scrie Mediafax.

Publicitate

„Un act de dreptate şi normalitate în Parlamentul European (dreptul postului care este nr. 1 la audienţă în competiţie cu cel care este nr. 1 la datorii la stat!). Felicitări europarlamentarilor români pentru iniţiativă!", a a fost reacţia premierului Ponta pe Facebook.

Grupul europarlamentarilor PSD din Parlamentul European (PE) a solicitat recent, printr-o petiţie, înlocuirea postului de ştiri Realitatea TV cu Antena 3 în circuitul tv intern al Parlamentului European, petiţia fiind susţinută şi de eurodeputatul independent Mircea Diaconu şi de Norica Nicolai.

Eurodeputatul PDL Marian-Jean Marinescu a arătat atunci că grupul PSD din Parlamentul European a cerut suplimentarea listei de canale tv româneşti cu postul Antena 3, iar, dacă nu este posibil, înlocuirea postului Realitatea TV cu Antena 3, dar că ai săi colegi din Partidul Popular European (PPE) nu susţin această iniţiativă şi vor lua măsuri, deoarece o astfel de decizie nu poate fi luată fără acordul PPE.

Potrivit stiripesurse.ro, atât Antena 3 cât şi Realitatea TV vor fi în grila de programe disponibile membrilor din Parlamentul European.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Popa Horia Iulian ce aifumat de scoți asemenea aberație că la Digi 24 sunt jurnaliști analfabeți
  • iulia1 iulia1
    tu esti analfabet. Digi24 are jurnalsiti buni si tineri. A3 are doar tonomate.
  • Cristi Cristi
    Individul asta Iulian cred ca Il iubeste pe gadea si badea si pe nea felix:)))
    Asa ca nu ai ce sa le ceri la o tv cu asemenea mizerii.tot ce tine de trustul intact sunt niste mizerii,in afara de romantic fm si euforia tv.
  • geo geo
    P(r)ostacu antenist se baga, din nou, in seama.
    Bai, le-a murit PRul si va plateste pe voi cu 5 lei postarea sa le dati limbi...si sa-i laudati aiurea...chiar si atunci cind sunt pe locul 3 ori 4 ?
  • Iulian Iulian
    :))) Sub iRealitatea! Nu peste. Si ce sa vezi la Digi24? Analfabeti care citesc incet si se cred "destepti"

    Audienta posturilor de Stiri:
    Antena 3(audienta cat toate celelalte 4)
    RomaniaTv
    B1Tv
    RealitateaTv
    Digi24HD
  • geo geo
    Mai bine introduceau Digi 24 HD...care, oricum, este peste Realitatea TV in audiențe.

Trimite un comentariu

sus