Skip to main content

Comisiile de cultură au amânat raportul TVR - Voicu (PSD): este o dorinţă de blocaj a PNL şi UDMR

 
TVR
TVR

Comisiile parlamentare de specialitae au amânat, astăzi, discutarea raportului de activitate al TVR, urmând să solicite Birourilor Permanente reunite stabilirea unui nou termen pentru dezbatere, reprezentanţii PSD susţinând că există "o dorinţă de blocaj din partea PNL şi UDMR", relatează Mediafax.

Publicitate

Preşedintele Comisiei senatoriale de cultură, Georgică Severin (PSD) a precizat că membrii comisiilor nu pot discuta acest raport întrucât nici comisiile de buget nu au dat avizul în privinţa contului de execuţie bugetară a TVR şi nu există cvorumul necesar la şedinţă.

"Din ce cunosc în acest moment comsia de buget nu a reuşit să se întrunească neavând cvorum şi nu a reuşit să de a avizul respectiv legat de execuţia bugetară pe 2014 şi, în acelaşi timp, după cum vedeţi, sunt repezenţaţi numai membrii parlamentari ai coaliţiei aflate la guvern respectiv PSD, PC, UNPR şi PLR. Eu vă pot spune că la Senat nu avem cvorum, fiind anunţati că nu se vor prezenta reprezentanţii PNL şi UDMR", a spus Severin, potrivit Mediafax.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a arătat că există o dorinţă de blocaj din partea PNL şi UDMR care au convenit să nu vină la aceste şedinţe în care se discută raportul de activitate al TVR.

"Din păcate constatăm că există, nu vreau să vorbesc despre lucruri subversive probabil, dar există o dorinţă de blocaj pentru decizia pe care trebuia să o ia atât comisia pentru buget cât şi comisiile noastre reunite din partea PNL şi, cu surprindere, şi din partea UDMR care au covenit să nu vină la aceste şedinţe", a spus Voicu.

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au decis, tot astăzi, să amâne pentru o săptămână discutarea contului de execuţie bugetară al TVR, din lipsa cvorumului de sedinţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Medeline, eu daca nu merg la serviciu mi se taie ziua. Aici nu e ac de cojocul chiulangiilor? Nu ca ai fi tu o lumina, Medeline! Ai facut si tu trafic de influenta pe linga Stelica si i-a dat ilustrei tale fiice o emisiune.

Trimite un comentariu

sus