Skip to main content

CONCURENT ELIMINAT. Pro TV a decis să elimine pe unul dintre finaliştii de la Românii au talent pentru încălcări ale contractului

 
traian constantin
traian constantin

Pro TV a decis să elimine pe unul dintre finaliştii de la Românii au talent, selectaţi în prima gală live care a avut loc vinerea trecută. „Echipa de productie a emisiunii “Romanii au talent” a hotarat excluderea din competitie a concurentului Traian Constantin, pe motivul incalcarii clauzelor contractuale”, se arată într-un anunţ al postului de televiziune.

Publicitate

„Acesta va fi inlocuit in finala competitiei cu Nicoleta Iancu, clasata in urma voturilor publicului in primii patru concurenti ai primei semifinale “Romanii au talent”, care a avut loc vineri, 8 mai”, au mai spus reprezentanţii postului, fără a menţiona care sunt încălcările contractuale ale concurentului.

Traian Constantin a cântat la pian şi a fost selectat de către telespectatori pentru a merge direct în finala Românii au talent.

Astfel, primii trei concurenti care merg în finala “Romanii au talent”, difuzata pe 12 iunie, sunt Ion Barbu, Oana Zara împreună cu Alexandru Bordea şi Nicoleta Iancu.

Acesta este cel de-al doilea concurent eliminat din cadrul show-ului în acest sezon. Luna trecută, postul a decis să renunţe la un concurent condamnat pentru complicitate la crimă, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BogyValy BogyValy
    Pe bune? Nu e frumos din partea ta... :(
  • Florin Florin
    pai eu sunt convins ca i-au spus lui dom' profesor, doar contractul este intre el si protv
    de aici mai departe e treaba lui daca acuza sau nu, echipa nu 'trebuie' sa mai mentioneze si altcuiva, ce te faci daca dom'profesor nu vrea sa se afle ?
  • Florin Florin
    asta nu e concurs de pian. :)) nu conteaza cat de bine a cantat din punctul de vedere al unui profesionist. conteaza ca a fost votat de telespectatori.
  • geo geo
    Eu am postat inca de ieri...ca exista zeci poate sute de tineri mai talentati in ale pianului decit acest Traian Constantin...care nu m-a impresionat prea tare...poate doar povestea lui de viata.
    La fel, cântărețul acela...care nu a rupt gura târgului...dar a fost votat...la fel și dansatorii ori acea fătucă...Emisiunea asta înseamnă show...iar primii trei finaliști nu vor oferi așa ceva, din păcate.
  • Iulian Iulian
    "Contract".. La o emisiune de talente unde doar cel mai bun castiga, pe merit. Ce nu le-au convenit celor de la PRO? Sigur ei(concurentii) sunt platiti cu 5.000E/editie si in finala se va face doar de decor castigatorul, in realitate castiga nimic, doar banii pe care l-au platit sa faca show.
  • alex9 alex9
    Traian Constantin a facut o imitatie slaba si cu multe greseli a versiunii originale a lui Jarrod Radnich.
    Speram ca macar Andra sa fi stiut despre ce e vorba si sa comenteze, insa ea n-a auzit decat de repertoriul de la nunti si botezuri.
  • Florin Florin
    am citit cateva din primele reactii la aceasta decizie. este clar ca echipa va trebui sa mentioneze care sunt clauzele incalcate, altfel vor fi acuzati ca au favorizat un concurent. sper ca nu sunt maruntisuri.
  • Florin Florin
    ma indoiesc ca nu se va afla motivul.

Trimite un comentariu

sus