Skip to main content

Digi Sport a achiziţionat drepturile pentru campionatul italian Serie A

 
serie-A_ MeridianBet
serie-A_ MeridianBet

serie-A_ MeridianBet

Publicitate

Postul Digi Sport, deţinut de RCS&RDS, a achiziţionat drepturile de televizare din Serie A pentru următoarele 3 sezoane, până în 2018.

George Dobre, redactor şef Digi Sport: „Digi Sport a difuzat Serie A încă din 2009. Suntem consecvenţi şi, pentru următoarele 3 sezoane, am achiziţionat drepturile de televizare pentru Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal ale lumii. Vorbim despre campionatul care a dat, în acest an, o finalistă a UEFA Champions League, pe Juventus Torino, şi o semifinalistă a Europa League, pe Napoli. Şi, evident, vom urmări în continuare evoluţia stranierilor români care activează în campionatul italian, de la Ciprian Tătăruşanu şi George Puşcaş până la Ştefan Radu de la Lazio.”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Ce slab pregatit esti danutu! Mai pune mana pe carte....nu mai posta aiurea-n tramvai! O sa ajungi "tu" cu campionatul tau la nivelul lor, poate peste 5000 de ani. Cand o sa ai "tu" o cupa mondiala. "Tu" si capsunarii tai. :-)) Iar in legatura cu subiectul JUVENTUS, prefer sa nu te bag in seama. Esti mult prea slab pregatit. Sincer. Sa ai o zi frumoasa!
  • dănuţu dănuţu
    nu-I nici o pierdere campionatul italiei. este multă maculatură şi la ei. în ritmul ăsta în 10, 15 ani vor ajunge la nivelul la care suntem noi acum şi noi nu vom mai exista. am curaj să dau în scris că juventus nu mai prinde semifinal de champions league în următorii 5 ani. asta a fost o întâmplare ca şi sfertul de finală din cupa uefa dintre: steaua şi rapid de acum aproape un deceniu.
  • Adi Adi
    Va dati seama ce priceputi sunt astia de la Digi care ne spun ca Italia a dat pe Napoli semifinalista de Cupa UEFA uitand chiar de.....Fiorentina!! Adica din doua echipe a uitat....una. Complicat. Se vede ca acolo e haos.Cel putin la comunicate.

Trimite un comentariu

sus