Skip to main content

Emisiunile de pamflet, în aprilie. Ce audienţe au făcut Badea, Pătraru şi Banciu

 
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Colaj Radar de Media
Colaj Radar de Media

Publicitate

AUDIENŢE TV. Mircea Badea a fost lider în topul celor mai vizionate programe TV de tip pamflet în luna aprilie. Emisiunea În gura presei, difuzată pe Antena 3, a fost urmărită de un sfert de milion de telespectatori din mediul urban, la fiecare ediţie.

Mircea Badea a mai câştigat 100.000 de telespectatori şi din redifuzarea emisiunii sale pe postul generalist Antena 1.

Dragoş Pătraru a fost al doilea one man show al lunii aprilie cu emisiunea Starea Naţiei, aflată în grila TVR 1. Emisiunea lui Pătraru a fost urmărită de peste 220.000 de telespectatori, din mediul urban.

Lumea lui Banciu de la B1 TV s-a clasat pe locul trei în topul celor mai vizionate emisiuni de pamflet ale lunii aprilie, cu o audienţă medie pe ediţie de 113.000 de persoane din mediul urban.

Audienţa emisiunilor-pamflet, în luna aprilie, la nivel URBAN:

Post TV Nr telespectatori Rtg%
In gura presei Antena 3 254.000 2.5
Starea Natiei TVR 1 222.000 2.2
Lumea lui Banciu B1 TV 113.000 1.1
In gura presei Antena 1 107.000 1.1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    Radu Banciu e pe primul loc.Antena 1 pe ultimul loc..ha.ha
  • viktor viktor
    Domnule Parerea Mea, daca nu te uiti la nici o emisiune, nu ai dreptul sa faci comentarii. Probabil ca in timpul emisiunilor respective, joci table, sau ...
  • Alex Alex
    Pai nu, nu stau diferit, vezi cifrele pe fiecare emisiuni de stiri/politica din Prime-Time, emisiunile si stirile A3 sunt pe primele 5-6 locuri, deci clar ca sunt cele mai urmarite pe tronsoanele respective! Oricum n-are cine sa bata A3, RTV a cam dat-o in otevisme, iar Realitatea a cazut mult ca si calitate fata de acum 2-3 ani...
  • mihai mihai
    mirceo, te faci ca nu stii sau esti chiar atat de bou? Intentionat lungiti sinteza zilei si pe durata emisiunilor lu patraru si banciu, tocmai ca sa pastrati audienta (de bosorogi) sus la antena.

    la mintea oricarui om cu creier, nu poti compara emisiuni care sunt pe intervale diferite de timp. Cum sa bata una pe alta, cand concureaza pe sloturi diferite?

    Tie iti ramane audienta asta in trena sintezei zilei. Oricum e scadere dramatica de audienta de la sinteza la tine. Rar sa vezi la o televiziune prapastii d'astea. Acum o bagi cu lamentarea ca esti bagat tarziu si lumea se culca. Emisiunile de pe tvr si b1 urca audienta pe tronsonul lor, sau o tin pe linia precedentei. Si trebuie tinut cont si de faptu ca audientele se fac asa tiganeste cum se fac. Daca am avea o cuantificare la sange cum e in online, de exemplu, lucrurile ar arata si mai rau pentru voi.

    Bine macar ca ai gatat-o cu textul ca faci bani din reclame. Zero reclame in emisiunea ta. Acum intrebarea e cine te plateste si de ce o mai face?
  • Marius Marius
    Sau poate sunt doar acele televizoare care nu se sting niciodata la localuri si sunt setate pe A3. Nu stiu zau cine chiar baga la cap ineptiile alora de la A3.
  • vasile vasile
    Mda... De cand cu sinteza zilei emisiunea lu mircea incepe tot mai tarziu. Ma uit la antena 3 doar pentru emisiunea lu badea. Incep sa nu mai halesc sint zilei.. nu pot sa stau mereu sa l vad pe psihologul zombie inainte de badea.. ma face psihic. Ori incepe la 11 cum scrie in program ori dupa 24
  • Dani Corban Dani Corban
    După logica ta, Antenele ar fi defavorizate de publicarea audienţelor din mediul rural.
    În fine, ţi-am văzut şi comentariul următor. Eşti deştept ca un ficus, ce mai...
  • dani dani
    antena 3 are audienta cat toate posturile de stiri la un loc...mai informeaza-te!
  • whatever whatever
    ce fumezi frate? da-ne si noua!
  • Eu Eu
    Din contra..E cu atat mai rusinos pentru Patraru si Banciu tinand cont ca emisiunea lui incepe la ora 12..Si tot are audienta mai mare...
  • Cristian Cristian
    Bag seamă că lumea adoarme mai devreme în ultima vreme, iar Mircea Badea începe să piardă nișa de public pe care el a creat-o încă de pe vremea când prezenta Noaptea Târziu cu Oreste și Carmen Brumă.

    De remarcat faptul că de când a început să aibă concurență Mircea Badea amână începutul emisiunii, astfel că el nu prea mai concurează cu Banciu și Pătraru, ba chiar cred că mulți din cei care se uită la Badea se uită mai întâi la ceilalți doi concurenți ai săi.

    Lui Pătraru i-a prins bine mutarea la TVR, aproape că l-a detronat pe Badea și l-a făcut uitat pe Banciu.
  • circo circo
    performanta lui badea pe a3 este senzationala, tinand cont ca emisiunea sa incepe cel mai tarziu dintre toate trei. patraru are cel mai bun interval, ora 22, banciu incepe la ora 23, iar badea la ora 24. si totusi sunt 254.000 de oameni care nu se culca inainte de miezul noptii pentru a se uita la badea.
  • tbancu tbancu
    P. Obae e apropiat de ProTV si de B1 (pe unde mai apare din cand in cand). Iar atitutidinea lui anti-Intact e de notorietate.
  • Alin Alin
    PS. Doar cand posteaza Petrisor Obae sunt toate clasamentele. Cand posteaza Iulia si Carmen este doar Urban (repetet sa nu dea foarte rau Antenele). Felicitari PO pentru verticalitate!
  • Alin Alin
    Sigur Antena 3 ar fi ultima chiar si dupa B1 pe national si comercial. Dar probabil ca este un site sponsorizat de Antene si trebuie sa cosmeticizeze rezultatele antenelor. Altfel nu inteleg de ce nu pun toate clasamentele cand toata lumea o cere. Sigur au toate datele!

Trimite un comentariu

sus