Skip to main content

EXCLUSIV. Producătorul lui Teo pleacă de la Kanal D la Pro TV. Au colaborat aproape 20 de ani. Ce emisiune va produce Andreea Godeanu

 

Andreea Godeanu, producătorul emisiunii Teo Show de la Kanal D va pleca de la postul TV deţinut de turcii de la Dogan.

Publicitate

Azi a fost ultima emisiune produsă împreună cu Teo Trandafir, cu care Godeanu a lucrat încă de la începutul anilor 2000. Pentru emisiunea lui Teo, a fost producător opt ani: şase la Pro TV şi doi la Kanal D.

Ce va face la Pro TV:

“Mă voi ocupa de o emisiune concurs”, a declarat Andreea Godeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată nu pot da mai multe detalii, voi şti mai multe săptămâna viitoare”, a continuat ea.

Pleacă şi Teo?

“Teo rămâne. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine şi a înţeles. E vorba de o altă etapă în viaţa mea”, a spus Andreea Godeanu. “Pot să spun sigur că Teo s-a bucurat foarte tare pentru mine”.

Cine va fi în locul Andreei Godeanu la Kanal D?

Noul producător al emisiunii Teo Show va fi, de săptămâna viitoare Alina Nicolae. Alina Nicolae a mai lucrat la Kanal D. În trecut, a produs, printre altele, emisiunea Răzvan şi Dani şi matinalul prezentat de Hora Brenciu.

Andreea Godeanu a fost producătorul lui Teo Trandafir în ultimii doi ani, la Kanal D, dar şi în perioada 2000-2006, când emisiunea lui Teo era difuzată de Pro TV. Tot la Kanal D a lucrat la emisiunea Draga mea prietenă, timp de doi ani. A lucrat cu Teo şi la Romantica, dar şi la Prima TV. La începutul anilor 2000, a fost producătorul matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir şi Mircea Badea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    pai daca producatoarea lui TEO pleaca la Protv o sa urmeze si TEO in curand

Trimite un comentariu

sus