Skip to main content

Intel Sky Broadcast cere diminuarea valorii contractului pentru drepturile TV ale Ligii I

 
tv fotbal
tv fotbal

Compania Intel Sky Broadcast, deţinătoarea dreturilor TV pentru Liga I, a cerut, marţi, în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, diminuarea valorii contractului pentru transmiterea meciurilor din primul eşalon, în sezonul viitor, scrie Mediafax.

Publicitate

Preşedintele executiv al clubului ASA Târgu Mureş, Narcis Răducan, a afirmat că firma care deţine drepturile doreşte să achite pentru campionatul viitor aceeaşi sumă ca pentru ediţia actuală, fără a plăti cota cu care creşte valoarea contractului, potrivit înţelegerii încheiate în 2014.

"S-a iniţiat o discuţie care va fi foarte mediaziată, pentru că firma care deţine drepturile a propus o diminuare a contractului pe anul viitor. Şi fiind vorba de bani, sigur vom avea multe discuţii. A rămas să se stabilească o zi pentru a se discuta în amănunt acest subiect, apoi vom vedea ce se va decide. Solicitarea dânşilor este ca anul viitor să rămânem cu aceeaşi sumă, deşi în mod normal ar fi trebuit să crească proporţional", a declarat Narcis Răducan, după AG de luni, care a durat două ore.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Asa ma bucur ca Dolce si Digi s-au tinut tari in fata escrocilor de la Intelsky! Si inca au mai respirat dupa decizia de neinteles a Digi de a lua meciuri in iarna. Asa se intampla cand LPF vrea sa tepuiasca lumea cu o firma de apartament din Malta! Nu se intreaba nimeni unde sunt GARANTIILE PROMISE de aceasta firma fantoma? Gino Iorgescu doarme linistit?
  • alex alex
    Las-o asa
  • alex alex
    5 ANI DE LIGA 1
  • ștefan ștefan
    Ce țeapă au luat acum vor să mai negocieze hahaha
  • geo geo
    Intel Sky Broadcast nu a reusit sa isi acopere investitia + cheltuielile legate de cele 2 canale Look cu banii colectati in acest an de la cablisti iar cablistii care difuzeaza contra-cost canalul Look Tv nu au convins prea multa lume sa plateasca 10 lei pe luna pentru Liga 1. Cred ca semnalul negativ pleaca de mai jos, de la UPC in special, care a cam dus greul financiar in sezonul 2014 / 2015 al Ligii 1...nu a incasat de la amatorii de Liga1 cit a dat celor de la Intel Sky Broadcast si acum ar dori sa dea inapoi...desi a promis propriilor abonati 3 ani de Liga 1.
  • cipi cipi
    sper ca aceasta ultima etapa sa se joace pe teren iar FCSB sa renunte la vechile practici de a contacta un jucator. ASA TG. MURES campioana

Trimite un comentariu

sus