Skip to main content

Julian Assange va răspunde întrebărilor într-o transmisiune online pentru România, la Frontline Club

 
julian assange
julian assange

O oră cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Fondatorul WikiLeaks va sta de vorbă cu românii prin intermediul unei transmisiuni online. Evenimentul, organizat de Frontline Club Bucureşti în parteneriat cu gândul.info, va avea loc marţi, 19 mai, începând cu ora 17:30, dialogul fiind moderat de Claudiu Pândaru, director editorial gândul.info şi Andrei Luca Popescu, jurnalist gândul.info.

Publicitate

Julian Assange este un celebru jurnalist australian, fondator şi redactor-şef al site-ului WikiLeaks, care publică documente secretizate provenite din scurgeri de informaţii. Assange este investigat în Statele Unite din anul 2010, după ce WikiLeaks a publicat o serie de documente militare şi diplomatice secrete. Jurnalistul a primit azil politic din partea autorităţilor ecuadoriene în anul 2012, fiind găzduit şi în prezent de Ambasada Ecuadorului din Londra. Pentru activitatea sa în cadrul WikiLeaks, Julian Assange a câştigat multiple premii internaţionale pentru jurnalism, fiind considerat un promotor al libertăţii presei şi jurnalismului de investigaţie.

Întrebări pentru Julian Assange se pot pune pe pagina de Facebook Frontline Club Bucharest dedicată evenimentului.

Discuţia cu Julian Assange va fi urmată de proiecţia filmului „1971”, prezentând cazul real al unui grup de activişti pentru pace, care publică documente secrete compromiţătoare despre unele acţiuni ale FBI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus