Skip to main content

Mirela Vaşadi va avea emisiune la TVR 2: Atelierul vieţii

 
Mirela Vasadi in Atelierul Vietii
Mirela Vasadi in Atelierul Vietii

Mirela Vaşadi revine pe ecran la TVR 2, din 7 mai. În fiecare joi, de la ora 16.00, ea va realiza săptămânal Atelierul vieţii, o emisiune despre „dezvoltarea personală a minţii, trupului şi a sufletului şi de armonizare cu mediul înconjurător”.

Publicitate

Prima ediţie are ca temă „Fericirea”, iar invitaţii emisiunii vor fi actorul Cristian Iacob, Mihai Popa – Radu, fondatorul Centrului Seeds for Happiness şi Mihaela Gheorghiţă - nutriţionist.

Fiecare ediţie va avea invitaţi specialişti dar şi câte o vedetă care va vorbi despre transformările şi experienţele personale. Dintre ele, primele care au confirmat deja prezenţa la Atelierul vieţii  sunt Andreea Marin şi Monica Davidescu, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Mirela Vaşadi şi-a început cariera în televiziune la Oradea. Aceasta a fost prezentatoare de ştiri la Pro TV Oradea, după care a trecut la staţia locală a Antenei 1, unde a realizat matinalul. Aceasta a fost prezentatoare de ştiri la Realitatea TV, iar în 2012 ea a trecut la Money TV, post care s-a închis.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Tvr1 trebuie sa fie printre generaliste ce este digi printre posturile de stiri. Tvr2 intotdeauna s-a pozitionat altundeva si daca e la jumatatea audientei Tvr1 se descurca foarte bine.
  • Horea Horea
    @Iulian

    Unul ca tine, adept al "rahatului", nici n-are ce cauta pe TVR!

    Mai butoneaza. Gasesti rahtul preferat pe alte canale TV.
  • IONUT IONUT
    Cine au audientele cele mai mari? Bineinteles emisiunile cu manelisti , talk-swouri de prost gust, crime violuri. Asta vor telespectatorii ce sunt spalati pe creier . Tvr-ul daca nu promoveaza asa ceva , n-are sa fie in topul audientelor, sa fim seeriosi
  • Iulian Iulian
    @Florin, bineinteles ca vrem sa vedem ce este pe TVR2 ce are Antena 1 si ProTV, emisiuni talent-show, nu rahaturi care ne prezinta cum se face o ciorba, da? TVR trebuia sa fie un trust Tv pentru toata lumea, nu doar pentru unii... Platim bani degeaba.
  • Iulian Iulian
    Votez inchiderea TVR. Sau macar sa ramana TVR1 si atat!
    Pentru ce au nevoie romanii de TVR 2,3, news, etc? :)

    Daca TVR1/2 era pe locul 3 si avea emisiuni gen ProTV si Antena1, ziceam sa ramana, dar asa.. Platim din banii nostri sa vedem si stirile de rahat, nici alea nu le dau bine.
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Alta ciorba reincalzita. Alt esec. Pentru asta mitingul de aseara de la Vorbeste liber pentru apararea lui Stelica Tanase?
  • Florin Florin
    antena stars, romania tv, acces direct, la maruta au audienta, dar asta nu inseamna ca vrem sa vedem lucruri asemanatoare pe tvr sau tvr2. Tvr2 are jumatate din audienta Tvr1, ceea ce inseamna ca se descurca bine.
  • geo geo
    Tare curios sunt să aflu, pentru luna aprilie 2015, care au fost audientele emisiunilor, filmelor si documentarelor difuzate de TVR 2...un clasament al primelor 10 - 20 macar...sa vedem pe ce dam banii...

Trimite un comentariu

sus