Skip to main content

O revistă germană a fost tipărită folosind o cerneală amestecată cu sânge al unor bărbaţi infectaţi cu HIV

 
Vangardist
Vangardist

Foto: abcNews
Foto: abcNews

Publicitate

INEDIT. Cel mai recent număr al revistei germane Vangardist a fost tipărit utilizând cerneală care conţine sângele a trei bărbaţi infectaţi cu HIV, într-o campanie menită să "distrugă stigmatul" asociat cu această maladie, scrie Mediafax, care citează independent.co.uk.

Publicaţia lunară a cerut din partea a trei bărbaţi infectaţi cu HIV să doneze sânge, care a fost apoi amestecat cu cerneala pe care au folosit-o pentru a tipări "fiecare cuvânt, frază, fotografie şi pagină" a celui mai recent număr al revistei.

Numărul de primăvară al revistei Vangardist a fost tipărită în 3.000 de exemplare, urmând standarde riguroase de siguranţă, potrivit Saatchi and Saatchi Elveţia, agenţie care a condus campania publicitară.

Coperta revistei, care va fi pusă în vânzare săptămâna aceasta, conţine un text care informează că a fost tipărită folosind sângele unor bărbaţi seropozitivi şi că "acum, revista este în mâinile tale".

"Credem că, în calitate de revistă de lifestyle, este responsabilitatea noastră să abordăm subiectele care afectează societatea în prezent", a declarat Julian Wehl, editor şi director general al Vangardist.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    ce ratati sunt

Trimite un comentariu

sus