Skip to main content

OFERTĂ. Cum poţi avea autografe de la doi militari americani de excepţie. Pachet special la conferinţa American Heroes

 
American Heroes - A Leadership Lesson
American Heroes - A Leadership Lesson

Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai aşteptate conferinţe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson.

Publicitate

Robert O’Neill, militarul care l-a lichidat pe Osama Bin Laden şi Scott Moore, care a coordonat evenimente precum Desert Storm si a inspirat filmul Capitanul Philips (cu Tom Hanks), vor vorbi la Bucureşti pe 28 mai la McCann/Thiess Conferences.

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preţ special pentru biletele la conferinţă, dar şi câte un afiş cu autografele celor doi militari de excepţie, unii dintre cei mai decoraţi veterani din SUA.

Preţul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar preţul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferinţă şi, garantat, afişul cu autografele lui Robert O’Neill (cel care l-a lichidat pe Bin Laden) şi Scott Moore (din experienţa căruia a fost inspirat filmul Capitanul Philips, cu Tom Hanks).

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected]

Cariere de excepţie

Robert O’Neill – militarul care l-a lichidat pe Bin Laden. Poziţii de comandă în peste 400 de misiuni

• In noiembrie 2014, O'Neill a declarat ca este cel care l-a împuşcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011.

Rob O'Neill este unul dintre cei mai decoraţi veterani ai timpurilor noastre. De-a lungul timpului a antrenat peste 800 de soldaţi pentru misiuni tactice şi operaţiuni speciale.

A fost lider de echipă în cadrul Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU). A primit ordin de relocare de peste 10 ori şi a deţinut poziţii de comandă în peste 400 de misiuni de luptă, pe 4 fronturi diferite de război. Un membru extrem de bine calificat şi instruit al forţelor speciale de intervenţie Navy SEAL, a condus elita militară şi a fost implicat în unele dintre cele mai importante operaţiuni ale Statelor Unite.

Decoraţii. Unul dintre cei mai decoraţi veterani ai Statelor Unite, lui O'Neill i s-au acordat peste 52 de distincţii militare, printre care două medalii Silver Star, cea de-a treia distincţie militară care poată fi acordată unui militar american pentru fapte extraordinare împotriva unui inamic al Statelor Unite ale Americii.

Scott Moore – militarul cu peste 2000 de misiuni la activ. A inspirat un film cu Tom Hanks

Contraamiralul Scott Moore este unul dintre cei mai legendari, dar în acelaşi timp necunoscuţi, eroi ai timpurilor noastre.

A fost comandantul unei echipe Joint Special Operations Task Force care a întreprins peste 2000 de misiuni de risc maxim împotriva liderilor inamicilor. De asemenea, a dirijat mai multe operaţiuni critice de salvare de ostatici, atât în Afganistan, cât şi în largul coastelor somaleze.

Incredibila operaţiune de salvare din Somalia a fost inspiraţia atât pentru cartea Căpitanului Richard Phillips intitulată A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea, cât şi pentru filmul Captain Phillips apărut în anul 2013.

În calitatea sa de comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), a condus elita forţelor militare americane pe parcursul celor mai periculoase momente din istoria recentă. De-a lungul celor 30 de ani de serviciu militar, Moore a condus peste 2000 de misiuni.

A coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervenţiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat şi poziţiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

Conferinţa AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected].

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Dar ce avem noi aici? "Seymour Hersh: White House lied about how they found and killed bin Laden" http://boingboing.net/2015/05/11/seymour-hersh-white-house-lie.html
  • paul cristian stefanescu paul cristian stefanescu
    O idee minunata a lui Enoiu.
    Dintotdeauna mi-am pus intrebarea "cine este soldatul care l-a impuscat pe Bin-Laden?"
    Acest soldat este evident strategul care conduce planeta din umbra si merita sa consum timp pentru a-l cunoaste.
    Si sa consum si bani.
    Trebuie sa le mai arate romanilor pe femeia cu barba, pe cel mai mic om din lume, vitelul cu doua capete si pe nepoata oii Dolly.
    O idee de marketing pentru fasnetul geniu vizionar Enoiu: sa vanda pachete (bilet de avion fara retur, cazare hotel, bilet de intrare la conferinta) comunitatii musulmane din Franta.

    Conferinta asta este o tampenie, cu priza la publicul idiot din USA.
    Acolo exista monumente si placute memoriale de genul "La acest restaurant, pe 30 Februarie 1932 au baut o cafea Bonnie si Clyde".
    Uite, inca o idee pentru Enoiu: sa faca o conferinta cu bucatarul de la restaurantul unde au baut cafea Bonnie si Clyde!!!!

    Le doresc o experienta de neuitat participantilor!.
  • aaa aaa
    daca tot pui ceva frate , pune cu militari romani... lasa-ne cu americani, ei is pe treaba lor

Trimite un comentariu

sus