Skip to main content

PARTENERIAT. Participanţii la ICEEfest vor putea ajunge la festival gratuit, cu UBER

 
uber la iceefest
uber la iceefest

PARTENERIAT. UBER şi organizatorii ICEEfest au încheiat un parteneriat prin care participanţii la festival beneficiază de reduceri şi promoţii în cele două zile de evenimente, 11 si 12 iunie.

Publicitate

Primul beneficiu, presupune că toţi participanţii care nu au inca un cont UBER beneficiază de două drumuri gratuite spre evenimentele din festival, dacă valoarea acestora este de maximum 25 de lei şi dacă unul dintre punctele de plecare sau sosire este ICEEfest.

Practic, codul pentru cursele gratuite va putea fi folosit numai pentru a ajunge sau a pleca de la ICEEfest 2015, în 11 si 12 iunie.

Al doilea beneficiu se adreseaza tuturor participanţilor la festival, adica si celor care folosesc deja UBER, si care vor avea 15% reducere la orice drum către sau de la UBER Station (care va fi amplasata in fata unei intrari speciale). In plus, participanţii care fac dovada că au venit cu UBER la ICEEfest 2015 sunt aşteptaţi de o echipă care le va facilita intrarea rapida în sălile unde se desfăşoară evenimentele, evitand astfel cozile de la inregistrare.

Acest tip de parteneriat este incheiat in premiera de UBER cu un eveniment din Romania. La evenimentele din cadrul festivalului sunt asteptati peste 2.500 de participanti din 10 tari din Europa Centrala si de Est.

Printre cei peste 50 de speakeri internationali se afla si reprezentantul UBER in regiune, Rob Khazzam.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Masina oficial a festivalului este Toyota Hybrid. Transportator oficial, UBER.

Bilete se găsesc pe site-ul oficial, www.iceefest.com. Acolo gasiti si agenda evenimentelor din cadrul festivalului: http://www.iceefest.com/agenda. Doar pana vineri, 15 mai, se mai pot cumpara bilete cu pret redus cu 25%.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus