Skip to main content

PARTENERIAT. Unul dintre cei mai decoraţi veterani din armata americană, fost Navy Seal, vine la Bucureşti la conferinţa American Heroes.

 
Robert Oneill
Robert Oneill

PARTENERIAT. Robert O'Neill, unul din cei mai decoraţi veterani din armata americană, vine la Bucureşti la American Heroes - A Leadership Lesson, primul eveniment din seria McCann Thiess Conferences. Membru al forţelor speciale de intervenţie Navy SEAL, Robert O'Neill are peste 50 de distincţii la activ, a deţinut poziţii de comandă în peste 400 de misiuni şi a antrenat peste 800 de soldaţi pentru misiuni tactice şi operaţiuni speciale. Este şi colaborator al Fox News.

Publicitate

Paginademedia.ro trece în revistă cariera militară a lui Robert O'Neill, unul din speakerii conferinţei.

Înainte de cariera lui Robert O'Neill, câteva detalii despre conferinţă:

Vorbitori vor fi Robert O'Neill şi Scott Moore, de asemenea un militar cu o carieră de excepţie, Detalii despre Scott Moore, aici.

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preţ special pentru biletele la conferinţă, dar şi câte un afiş cu autografele celor doi militari de excepţie, unii dintre cei mai decoraţi veterani din SUA.

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected].

Conferinţa AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Robert O'Neill - Navy SEAL cu sute de misiuni în poziţii de comandă

Rob O'Neill este unul dintre cei mai decoraţi veterani ai timpurilor noastre. A fost lider de echipă în cadrul Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU). A primit ordin de relocare de peste 10 ori şi a deţinut poziţii de comandă în peste 400 de misiuni de luptă, pe 4 fronturi diferite de război. Un membru extrem de bine calificat şi instruit al forţelor speciale de intervenţie Navy SEAL, a condus elita militară şi a fost implicat în unele dintre cele mai importante operaţiuni ale Statelor Unite. Cu cea mai mare parte a carierei sale ţinută secretă, O'Neill este acel om din teren despre care nu auzim niciodată, dar despre care ştim că există. A fost unul dintre acei profesionişti tăcuţi, care îndeplinesc cele mai dificile sarcini în cele mai vitrege condiţii posibile, deservind şi protejându-şi ţara în mod remarcabil, din umbră.

În domeniul său de activitate, capacitatea de a lua decizii sub presiune este o necesitate absolută pentru a atinge succesul, iar Robert O’Neill a dat dovadă de experienţă în situaţii excepţionale, caracterizate de un nivel ridicat de risc şi de incertitudine. De-a lungul timpului a antrenat peste 800 de soldaţi pentru misiuni tactice şi operaţiuni speciale. O’Neill aduce cu sine, în rândul organizaţiilor, o expertiză unică şi îşi transpune abilităţile dobândite prin antrenamentul SEAL intens în viziuni de perspectivă, cu impact major în leadership, în capacitatea de luare a deciziilor, în abilitatea de a acţiona în medii incerte şi în cum să devii „cel mai bun dintre cei mai buni”. Motto-ul său este „nu renunţa niciodată” iar O'Neill consideră că acesta este cel mai important factor în atingerea succesului. El ne reaminteşte că soldaţii care fac muncile cele mai murdare sunt adesea cei care trebuie să facă cele mai mari sacrificii.

Medaliile lui O'Neill: 52 de distincţii militare

Unul dintre cei mai decoraţi veterani ai Statelor Unite, lui O'Neill i s-au acordat peste 52 de distincţii militare, printre care două medalii Silver Star, patru medalii Bronze Star with Valor, medalia Joint Service Commendation Medal with Valor, trei decoraţiuni Presidential Unit Citation şi două medalii Navy/Marine Corps Commendation with Valor.

Medalia Silver Star este cea de-a treia distincţie militară care poată fi acordată unui militar american pentru fapte extraordinare împotriva unui inamic al Statelor Unite ale Americii.

Medalia Bronze Star with Valor este acordată pentru merit, iar menţiunea „with Valor” (cu Vitejie) semnifică săvârşirea unor acte de eroism şi participarea directă în operaţiuni militare. Este cea de-a patra medalie acordată de Forţele militare ale Statelor Unite ale Americii şi cea de-a noua distincţie militară per total. Medalia Joint Service Commendation Medal este acordată pentru serviciu superior în cadrul unui comandament al forţelor militare unite şi are cel mai înalt grad dintre medaliile din clasa sa.

Experienţă militară: expert în supravieţuire, maestru instructor şi lunetist

Experienţa militară. O'Neill a avansat la gradul de Senior Chief Petty Officer (Maistru Militar Principal Senior) în cadrul US Navy şi a servit ca Team Leader în cadrul DEVGRU, poziţii greu de obţinut. O'Neill are o întreagă listă de certificări obţinute, inclusiv certificat de instructor, preparator fizic, maestru instructor specialist (master training specialist), lunetist şi breacher (specialist în tehnici de infiltrare), supraveghetor de scufundări şi expert în supravieţuire.

O'Neill a fost de asemenea ofiţer responsabil cu arme mici, demolări, lupte în spaţii închise, tehnici explozive de pătrundere, incendii şi manevre, precum şi cu siguranţa sistemelor laser. Printre calificările sale în operaţiuni aeriene se numără cea de maestru H.A.H.O., în salturi de la mare altitudine şi cu deschiderea paraşutei la mare înălţime cu cădere liberă, paraşutist maestru tandem şi maestru bundle, plior atestat, paraşutist naval maestru, ofiţer responsabil cu siguranţa zonei de paraşutare (DZSO - Drop Zone Safety Officer), instructor/examinator pentru operaţiuni aeriene, şi inspector responsabil cu asigurarea calităţii. Are la activ peste 1000 de salturi cu paraşuta.

De la încheierea serviciului miitar activ, O'Neill a co-fondat organizaţia non-profit Your Grateful Nation, care oferă sprijin eroilor din Forţele Speciale şi familiilor acestora în procesul de tranziţie spre sectorul privat. Organizaţia oferă mentorat la nivel excutiv, servicii de tranziţie şi sprijin pentru stabilitatea întregii familii. Robert O'Neill este, de asemenea, colaborator al Fox News.

Scott Moore, militarul care are la activ 2000 de misiuni

Bun cunoscător al mediului de afaceri, O’Neill explică de ce pregătirea este mult mai importantă decât supra-planificarea sau micro-managementul. El atenţionează asupra faptului că, în momente critice, nu există timp pentru a planifica, ci numai pentru a acţiona.

Consecvent cu motto-ul său - „Nu renunţa niciodată!” - Robert O’Neill aduce cu sine o expertiză unică pentru organizaţii şi îşi transpune abilităţile dobândite prin antrenamentul SEAL în recomandări despre evaluarea şi managementul riscurilor, despre modalitatea prin care procesul de luare a deciziilor se poate separa de emoţii, mai ales în situaţii limită, precum şi despre felul în care trebuie gestionată o echipă.

OFERTĂ SPECIALĂ. Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai aşteptate conferinţe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson. Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preţ special pentru biletele la conferinţă, dar şi câte un afiş cu autografele celor doi militari de excepţie, unii dintre cei mai decoraţi veterani din SUA.

Preţul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar preţul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferinţă şi, garantat, afişul cu autografele lui Robert O’Neill şi Scott Moore.

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected]

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus