Skip to main content

PERCHEZIŢII într-un dosar disjuns din cazul Mediafax: suspiciuni de evaziune fiscală în valoare de peste 2,7 milioane de euro

 
politia perchezitii
politia perchezitii

Percheziţii în această dimineaţă la mai multe firme din Bucureşti şi Ilfov care avea legătură cu persoanele cercetate deja în dosarul Mediafax, potrivit Digi24.

Publicitate

„În circuitul infracţional sunt angrenate 35 de societăţi comerciale româneşti, cu implicare în „activităţi de tip media”, prin care s-au stabilit, de către reprezentanţii acestora, impozite, taxe şi contribuţii, având drept rezultat obţinerea fără drept a unor sume sau restituiri de la bugetul general consolidat al statului”, se arată în comunicatul instituţiei.

„Activităţile cu caracter infracţional s-au derulat în perioada aprilie 2012 – martie 2014, existând indicii de săvârşire a faptelor de către mai multe societăţi comerciale cu obiect de activitate similar.


Prejudiciul estimat se cifrează la valoarea de 12.300.000 lei (2,7 milioane de euro - n.r)”, se mai arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit Digi24, 13 mandate de aducere a persoanelor la audieri vor fi puse în aplicare, în urma probatoriului administrat urmând a fi dispuse măsurile care se impun. Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Jusiţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus