Skip to main content

Realitatea TV scapă de evacuarea din Willbrook printr-o decizie a instanţei

 
willbrook-platinum
willbrook-platinum

Postul Realitatea TV nu poate fi evacuat pentru moment din clădirea Willbrook, unde îşi desfăşoară activitatea. Societatea Realitatea Media a obţinut în instanţă dreptul de a rămâne în continuare în sediul din zona Otopeni, printr-o ordonanţă preşedinţială depusă de cei de la Realitatea Media. 

Publicitate

Mai exact, instanţa a decis că Realitatea Media nu poate fi evacuată din sediul de la Willbrook până la soluţionarea irevocabilă litigiului de fond, dosar care are un prim termen în partea a doua a lunii iunie. Din informaţiile Paginademedia.ro, proprietarii clădirii vor să evacueze postul de televiziune pe fondul restanţelor la plata chiriei.

De menţionat că decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată în cinci zile de pronunţare.

Decizia instanţei, în continuare:

Admite cererea de ordonanta presedintiala formulata de reclamanta SC REALITATEA MEDIA SA in contradictoriu cu paratii SC GEOPOL INTERNATIONAL SRL si SC ACARTA CONSTRUCT SRL, astfel cum a fost precizata. Constata ca reclamanta nu poate fi evacuata din imobilul situat in cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti pana la solutionarea irevocabila a litigiului de fond ce face obiectul dosarului nr 16807/3/2015.

Dispune continuarea derularii activitatii reclamantei in imobilul din cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr 16807/3/2015. Obliga paratii in solidar sa nu procedeze la evacuarea reclamantei SC REALITATEA MEDIA SA si sa continue asigurarea furnizarii utilitatilor necesare continuarii activitatii reclamantei in spatiul situat in cladirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucuresti. Cu recurs in 5 zile de la pronuntare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.05.2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ce sa zic! ce sa zic!
    si hoti, si nemernici si cu sacii-n caruta. nu ma refer decat la cei cu putere de decizie. daca elan ala nu se baga in nemernicii cu prostituate de lux, televiziunea asta ar fi mers ca pe roti, asa, a cazut in mainile unor puscariasi. maricel e unul si e deja unde ii e locul.
  • Realitatea TV scapă de evacuare | Club Oferteproprietari.ro
    […] fond, dosar care are un prim termen în partea a doua a lunii iunie. Din informațiile publicate de paginademedia.ro, proprietarii clădirii vor să evacueze postul de televiziune pe fondul restanțelor la plata […]

Trimite un comentariu

sus