Skip to main content

Reprezentanta lui Julio Iglesias în România a sesizat la CNA emisiunea în care artistul a fost învăţat să spună „Jos Băsescu”

 
julio_iglesias_jr_mihai gadea
julio_iglesias_jr_mihai gadea

Reprezentanta lui Julio Iglesias in Romania a sesizat CNA in legatura cu emisiunea de joi seara a lui Mihai Gadea, in care realizatorul Antenei 3 l-a invatat pe Julio Iglesias Jr. sa spuna "Jos Basescu" si "Antena 3 e aici", scrie HotNews.ro. Gabriela Ristea, care pana acum l-a reprezentat pe Julio Iglesias Sr. in relatia cu presa, iar saptamana trecuta s-a ocupat si de vizita Juniorului, a mai precizat pentru HotNews.ro ca "noi am cerut inlaturarea inregistrarilor" online cu secventa din Sinteza Zilei. Motivul a fost ca imaginile sa nu fie folosite pe viitor si sa fie evitata "ocazia unor interpretari eronate"

Publicitate

Gabriela Ristea a spus ca a transmis CNA ca artistul "nu a spus Jos Basescu in cunostinta de cauza", el crezand ca e o formula de ramas bun. Potrivit reprezentantei lui Iglesias, sesizarea catre CNA a reluat toate informatiile si punctele de vedere incluse in comunicatul de presa de vineri, potrivit căruia artisul „a fost indus in eroare in mod voit de prezentatorul Sinteza Zilei”.

La sfarsitul saptamanii trecute, Mihai Gadea a publicat pe Facebook un mesaj in care afirma ca "regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias" si ca ar fi folosit strigaturi din folclorul urban"

Reamintim ca, din informatiile paginademedia.ro la CNA au fost facute pana luni 16 sesizari pe acest subiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus