Skip to main content

România, la Travel Channel. Gastronomia din Maramureş, Transilvania, Delta Dunării şi Bucureşti, promovată într-un nou serial

 
romania-food and wine
romania-food and wine

Maramureşul, Transilvania, Delta Dunării şi Bucureştiul vor fi promovate prin intermediul gastronomiei româneşti într-un nou serial, intitulat "Aventuri cu mâncare şi vin, în România", care va avea premiera pe 23 mai, de la ora 20.00, la televiziunea Travel Channel, potrivit Mediafax.

Publicitate

Seria de documentare "Aventuri cu mâncare şi vin, în România/ Food and Wine Adventures: Romania" este un program prezentat de Jenny Powell, o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie, şi Olivier Magny, un expert în vinuri din Paris.

Noua serie cuprinde şase episoade de câte 30 de minute, care vor fi difuzate în România, pe Travel Channel, în fiecare sâmbătă, începând din 23 mai, de la ora 20.00.

Seria "Aventuri cu mâncare şi vin, în România" a fost lansată oficial într-un eveniment organizat marţi seară, la Bucureşti, de reprezentanţii companiei Scripps Networks Interactive, care deţine Travel Channel. La eveniment au participat, printre alţii, vedeta britanică Jenny Powell şi Andrew Grieve, Vice President of Advertising Sales pentru Marea Britanie şi regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), în cadrul Scripps Networks Interactive Inc.

În afară de România, noul serial urmează să fie difuzat în următoarea perioadă în toate cele 130 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi zona Asia-Pacific în care Travel Channel emite în prezent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radar radar
    Nu stiu unde l-ai vazut tu, dar doc. e slabut, cu multe improvizatii si mult amatorism. nu se compara cu Wild Carpathia. Se poate vedea aici: http://steliano.blogspot.ro/2015/05/aventuri-cu-mancare-si-vin-in-romania.html
  • mihai mihai
    foarte bine realizat . o reclama excelenta facuta Romaniei in tarile unde va fi difuzat serialul. Bravo Travel Channel !

Trimite un comentariu

sus